Verduurzaming bouwmachines

Voor een toekomstbestendige bouwsector met minder stikstof uitstoot, is verduurzaming van bouwmachines en bouwlogistiek essentieel.

Bouwmachines spelen een belangrijke rol in het verminderen dan wel elimineren van fijnstof, stikstof en CO2.  Als machinebouwer willen wij bij de transitie naar een schonere bouwplaats een actieve rol spelen, enerzijds als kennispartner, anderzijds door het ontwikkelen en bouwen van machines met minder of geen uitstoot.

 

Uw wensen staan centraal

Wij denken graag met u mee om uw machine om te bouwen naar een schonere versie of om een nieuwe schone(re) machine te ontwikkelen en te produceren. Bepalend hierbij is welk vermogen nodig is en welke werkzaamheden de machine gaat uitvoeren. Samen met u bekijken we welke technologieën het meest passend zijn voor uw situatie:

  • Elektrificatie (met of zonder accupakket)
  • Elektrificatie (accupakket) met range extender (hybride)
  • Ombouw naar Stage V dieselaandrijving
  • Waterstof als energiedrager voor elektrificatie
  • Bi-Fuel met gebruik van fossielvrije brandstof en waterstof

Waterstof motor

Elektrificatie

Stage V motor

 

Financiële voordelen

Overweegt u uw bestaande machine aan te passen naar een duurzame variant of denkt u aan het uitbreiden van uw machinepark? Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie of een andere tegemoetkoming. Wij informeren u graag hierover. Bel of mail uw contactpersoon of vul onderaan deze pagina uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines