Elk project is uniek en heeft zijn eigen funderingseisen. Onze eigen lijn modulair opgebouwde MultiPurpose-machines zijn breed inzetbaar bij diverse funderingswerkzaamheden, zoals boren, drukken, trillen en heien. Met een gewicht van 93 ton en een vermogen van 598 kW is de MP70 TC de grotere versie van de eerder gebouwde MP40 en MP60. De afkorting TC staat voor Tool Carrier, wat inhoudt dat de basismachine naar wens voorzien wordt van verschillende uitrustingsstukken. In dit geval is de machine in staat om te boren, heien of trillen.

De MP70 TC heeft een gewicht van 93 ton en een vermogen van 598 kW. De onderwagen is hydraulisch uitschuifbaar en de 15 ton ballast in 2 delen te demonteren. De machine is daardoor lichter en compact in transport.

 

VOORDELEN VAN DE VDH-MP70 TC

• Multi-inzetbaar, modulair opgebouwd
• Hoog rendement, grote stabiliteit
• Hydraulisch verstelbare onderwagen
• Efficiënte en veilige bediening
• CE-gecertificeerd en voldoet aan funderingsnorm NEN-EN 16228

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines