In de VDH-werkplaats wordt de machine voorzien van een speciale makelaar die aan de giek van de rupskraan wordt gemonteerd. VDH ontwikkelde een  makelaarophanging die geschikt is voor zowel de buis- als de vakwerkmakelaar. Ook wordt er een speciale schuiftafel aan de kraan gebouwd. Dat kan een centrale  telescopische schuiftafel zijn of een variant met twee geleidebalken aan de zijkant van de machine. Verder worden er extra hydraulische functies, bedieningsmogelijkheden in eventueel extra lieren toegevoegd. Uiteraard wordt er een capaciteitsberekening uitgevoerd en indien nodig wordt er nog extra ballast aangebracht.

 

Naast de enorme flexibiliteit die ontstaat wanneer een kraan ook als funderingsmachine ingezet kan worden, biedt een PD-heistelling nog meer voordelen. Er is sprake van een groot bereik: de PD- machine kan zowel voorover als achterover maximaal in schoorstand 4:1 werken, afhankelijk van de makelaarlengte. Doordat de makelaar afzinkbaar is, is deze uitermate geschikt bij werken waar een steiger of ponton gebruikt wordt.

Productlijn

PD-heistelling

• Hijskraan flexibel en veelzijdig inzetbaar als funderingsmachine
• Hangende makelaar
• Speciale schuiftafel
• Afzinkbare makelaar
• Groot bereik
• Configureerbaar in verschillende tonnages en makelaarlengtes

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines