Van den Heuvel heeft veel ervaring met het ontwikkelen en bouwen van hamers. Zowel grote als kleine hamers. Onder grote hamers vallen de hamers vanaf 3 tot en met 18 ton. Deze worden met name makelaargeleid gebruikt, al zijn er uitzonderingen. Er zijn diverse frame-lengtes verkrijgbaar, maar als basis worden de 3-5-7-9 ton frames gehanteerd. De hamers zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met een valhoogte van 1200mm (voor beton) en 1500mm (voor staal).

 

De grote VDH hamers van 3 t/m 9 ton kunnen zowel vrijhangend als makelaargeleid gebruikt worden, beide opties zijn mogelijk. Bij de 3-9 ton hamers wordt altijd gewerkt met een versnelde cilinder, waardoor het valgewicht naar beneden wordt geduwd in plaats van dat deze naar beneden valt. Door die acceleratie wordt er meer energie uit de hamer overgebracht naar de naar de paal (bij beton) en buis (bij staal), wat de kwaliteit van de werkzaamheden ten goede komt.

VOORDELEN VAN DE VDH HAMERS - 3 T/M 9 TON

• Efficiënte, robuuste hamer
• Hoge betrouwbaarheid
• Versnelde cilinder
• Flexibel modulair opgebouwd
• Hoge standtijd
• Reparatie in het veld mogelijk
• Traploos verstelbare valhoogte

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines