Een ander voordeel van het tandheugelsysteem is dat het de snelwisselplaat aandrijft aan de voorzijde van de makelaar. Dankzij dit snelwisselsysteem kan het uitrustingsstuk eenvoudig gewisseld worden: van drukblok naar heihamer en boorkast.

Bij het ontwikkelen van deze machine is Van den Heuvel verder gegaan dan alleen de tekentafel. Om zo goed mogelijk te voldoen aan alle wensen en eisen vanuit de markt, heeft Van den Heuvel zowel klanten als monteurs betrokken bij het proces. Hierdoor is de machine voor alle betrokken partijen zo optimaal mogelijk ingericht.

Het hoge rendement van de machine wordt bereikt door de betrouwbaarheid en kwaliteit van de toegepaste merken, materialen en onderdelen. De MP70 heeft een zware motor en grote pompen, oftewel: veel vermogen en veel olie voor het aandrijven van de aanbouwdelen.

VOORDELEN VAN DE VDH-MP70

• Multi-inzetbaar, modulair opgebouwd
• Flexibel in makelaarlengte (tot 29 meter)
• Speciaal tandheugel- en snelwisselsysteem
• Hoog rendement, grote stabiliteit
• Hydraulisch verstelbare onderwagen
• Efficiënte en veilige bediening
• CE-gecertificeerd en voldoet aan funderingsnorm NEN-EN 16228

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines