Wij hebben de exclusieve distributierechten van de Sennebogen Crane Line producten (vakwerkgiekkranen en telescoopkranen) in Nederland. Sennebogen is een wereldwijd bekend Duits merk. Bij de ontwikkeling en bouw van hun producten maakt Sennebogen gebruik van hoogstaande innovatieve technologieën. Sennebogen machines staan bekend om hun Duitse degelijkheid en ultieme prestaties.

Advies & engineering

De afdeling engineering is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en van uitrustingsstukken

voor hijskranen voor sloopwerkzaamheden, grondverzet, overslag en (wegen)bouw. Ons team

van experts voorziet u van advies, houdt zich bezig met technologisch onderzoek, het maken

berekeningen en planningen en zorgt ervoor dat we de best passende hijskraanmodificatie

voor uw project ontwikkelen. Daarnaast houden zij zich bezig met de ontwikkeling van

nieuwe onderdelen, vernieuwingen of verbeteringen van hijskranen.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het gewicht van een constructie te optimaliseren, wat een groot effect kan hebben op de omvang van de constructie.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, zoals aanpassingen aan gieken, onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw hijskraan, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen. of het nu gaat om nieuwe hijskranen of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen en spuiterij werken vakkundige lassers, monteurs en spuiters, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de hijskranen en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de hijskranen en uitrustingen in onze eigen spuiterij geconserveerd.

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert hijskranen. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis. Welke hijskraan of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw hijskraan kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55. Buiten kantooruren zijn wij voor storingen bereikbaar via +31 (0)6 53386057.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw Sennebogen hijskraan snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad Sennebogen onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Cases

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.