Wat uw funderingsproject ook nodig heeft, Van den Heuvel heeft alles in huis om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn toonaangevend producent van innovatief funderingsmaterieel, zoals onze eigen lijn MP (Multi Purpose) machines of spoor-heimachines en officieel distributeur van PTC trilblokken. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe funderingsmachines, trilblokken en andere funderingsaccessoires.

Advies & Engineering

Onze afdeling engineering is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en van funderingsmachines voor uw project. Ons team van experts voorziet u van advies, houdt zich bezig met technologisch onderzoek, het maken van berekeningen en planningen en zorgt ervoor dat we de best passende funderingsmachine voor uw project ontwikkelen. Daarnaast houden wij ons bezig met de ontwikkeling van nieuwe onderdelen, vernieuwingen of verbeteringen van funderingsmachines.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het gewicht van een constructie te optimaliseren, wat een groot effect kan hebben op de omvang van de constructie.

Oplossing op maat

Wij bedenken een oplossing die past bij uw wensen, of het nu gaat om nieuwe funderingsmachines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, aanpassingen aan onderwagens of cabines. Ook kunt u bij ons terecht voor uitrustingsstukken voor uw funderingsmachine, die volledig aan uw wensen en eisen voldoen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen en spuiterij werken vakkundige lassers, monteurs en spuiters, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de funderingsmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de funderingsmachines en uitrustingen in onze eigen spuiterij geconserveerd.

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert funderingsmachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en wereldwijd operationeel om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

 

Om uw funderingsmachine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders een tijdbesparend ruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw Funderingsmachine weer snel aan het werk kan. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw funderingsmachine weer zo goed als nieuw is. Indien gewenst kunnen wij ook benodigde aanpassingen doorvoeren. Zoals bijvoorbeeld een stage V motor plaatsen, plaatsen van leuningwerk en bordessen of andere aanpassingen die uw machine verbeteren. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw funderingsmachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Cases

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines