De VDH-PV335 is een multifunctionele heimachine voor het uitvoeren van diverse soorten funderingswerkzaamheden bij spoorse projecten. De machine kan palen of buizen heien met behulp van de gemonteerde 3 tons heihamer, boren met behulp van een boormotor die gemonteerd kan worden en voor het trillen van diverse soorten damwanden, kan er een trilblok in de machine gemonteerd worden. De PV335 is dusdanig compact dat de machine zijn werk kan doen terwijl de sporen ernaast  operationeel kunnen blijven. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit.

 

In de VDH-werkplaats zijn er onder de machine twee verschillende soorten zelf aangedreven hydraulische railstellen gemonteerd, zodat de PV335 vanaf het spoor funderingswerk kan uitvoeren. Een voordeel van deze railstellen is dat ze meesturend zijn en één ervan zelfs pendelbaar is. Dat maakt de machine uitermate geschikt voor werken op sporen met wissels, in scherpe bochten en in heuvelachtige omstandigheden. Dankzij de 60 cm brede rupsplaten kan de PV335 ook naast het spoor ingezet worden. Naast het railstel worden er in de werkplaats een makelaar, hamer, schuiftafel, lieren en extra ballast toegevoegd aan de machine. De speciale schuiftafel -die verder uit te schuiven is dan die van de PV15- zorgt ervoor dat de makelaar op verschillende standen zijn werk kan doen en het bereik wat groter is dan bij de PV15.

 

Ondanks dat de machine zo compact is, kan de PV335 palen heien van verschillende lengtes tot maximaal 7,5 meter. Dat komt door de speciaal door VDH ontwikkelde in hoogte verstelbare makelaar. Ook kunnen er op de machine verschillende drive caps worden toegepast. Hierdoor kunnen zowel vierkante palen als palen met draadeinden de grond in geslagen worden.

VOORDELEN VAN DE VDH-PV335

• Geschikt voor werk op en rond het spoor
• Multifunctioneel: heien, trillen, boren
• Compact, in bedrijf en op transport
• Overige sporen kunnen operationeel blijven
• Hydraulisch meesturend (pendelbaar) railstel
• Op te richten onder hoogspanningskabels
• EN16228 gecertificeerd

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.