VEELZIJDIG INZETBAAR

De VDH Sheetpiler is een veelzijdig inzetbare damwanddrukmachine, geschikt voor het trillen en drukken van diverse soorten damwanden. Het grootste verschil ten opzichte van de traditionele manier van damwanden plaatsen, met een hijskraan met trilblok, is dat deze machine ook drukkend voorspanning kan geven op de damwand, wat de efficiëntie verhoogt.

 

PRODUCTIE IN ONZE WERKPLAATSEN

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen en spuiterij werken vakkundige lassers, monteurs en spuiters, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de machines en uitrustingen volgens tekening afgelast, bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de machines en uitrustingen in
onze eigen spuiterij geconserveerd.

 

Productlijn

VDH-SHEETPILER TELESCOPISCH

Met een maximale hoogte van circa 23 meter en een gewicht van 71.000kg is de VDH Sheetpiler een ware krachtpatser. De machine is ongekend sterk op zijn hijstabel: met volledig uitgeschoven mast tilt de kraan op maximale vlucht van 21 meter nog eens 3.750kg. Dit is exclusief het trilblok, met een gewicht van ca 4.400kg. Deze door Van den Heuvel zelf ontwikkelde sheetpiler kan naar wens van de klant worden aangepast.

VDH-SHEETPILER 4-DELIG

Met een maximale hoogte van ca 21 meter en een gewicht van 59.000kg is de VDH Sheetpiler een ware krachtpatser. Een goede basismachine is dan ook benodigd. Een graafmachine in de 50-tons klasse leent zich hier goed voor. Deze door Van den Heuvel zelf ontwikkelde sheetpiler kan naar wens van de klant worden aangepast. Zo is de machine bijvoorbeeld optioneel te verkrijgen met een kantelbare cabine, zodat de machinist beter zicht op het werk behoudt tijdens het trekken of zetten van damwand, wat de veiligheid ten goede komt. De machine is CE-gecertificeerd, door een aangemelde instantie (notified body) zorgvuldig gekeurd en goedgekeurd als funderingsmachine (NEN-EN 16228).

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw  machine snel te verhelpen.

Om uw machine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw machine weer snel aan het werk kan.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.