Wij zijn in staat uw probleemstelling te vertalen naar de juiste systeemoplossing, van ontwerp tot eindproduct. Alle specials worden gemaakt op basis van uw wensen en eisen. Staat het product waarnaar u op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55.

Productlijn

Modificaties

Hyundai HX520L

Hitachi ZX890

Nieuwbouw machines

VDH-PV15

De VDH-PV15 werd speciaal ontwikkeld om heiwerkzaamheden rond het spoor uit te voeren. Een compacte, multifunctionele heimachine die zowel op het spoor als er naast ingezet kan worden. De VDH-PV15 bestaat uit een kaal basisframe dat helemaal nieuw is opgebouwd. De gehele uitrusting is door ons speciaal ontworpen en gefabriceerd voor werk rondom het spoor.

VDH-PV335

De VDH-PV335 is een compacte heimachine die op het spoor ingezet kan worden. Onder de machine zijn speciale, zelf aangedreven hydraulische spoorwielen gemonteerd, waardoor de machine vanaf het spoor funderingswerk kan uitvoeren. Door het compacte formaat blijft de VDH-PV335 volledig binnen het profiel van de spoorlijn, en met de 600 mm brede rupsen, uitgevoerd met drieribsrupsplaten, 80 mm gevuld en afgeschuind, kan de machine ook naast het spoor ingezet worden.

VDH-RIC 9

De VDH-RIC 9 is een Rapid Impact Compaction machine, die wordt ingezet om grind, zand, slib en
industriële afvalresten te compacteren.  De unit wordt geleverd met een valgewicht van 9 ton en een verdichtingsvoet van 1600 mm.

VDH-RDC 12

De VDH-RDC 12 is een Rapid Dynamic Compaction machine, die wordt ingezet voor het verdichten van ondiepe, korrelige bodems.  De unit wordt geleverd met een valgewicht van 12 ton en een verdichtingsvoet van 1600 of 2000 mm.

VDH-RDC 16

De VDH-RDC 16 is een Rapid Dynamic Compaction machine, die wordt ingezet voor het verdichten van ondiepe, korrelige bodems.  De unit wordt geleverd met een valgewicht van 16 ton en een verdichtingsvoet van 1600, 2000 of 2400 mm.

VDH-MP60

De VDH-MP60 is breed inzetbaar bij variërende funderingswerkzaamheden. Deze machine kan zowel heipalen slaan als verdringend boren, mortel schroefpalen boren, en eveneens mini-vibropalen trillen. De VDH-MP60 wordt ontworpen in overeenstemming met uw wensen en eisen.

VDH-MPR-2000

De VDH-MPR-2000 is met zijn 2.915 mm bij  1.260 mm een zeer compacte elektrische heimachine te noemen! Uitgerust met een 400V elektromotor kan deze binnen en op bouwplaatsen ingezet worden waar uitstoot een hot item is. Met de custom made vrije val heilier en een valgewicht tot 2 ton kan de machine gebruikt worden om buispalen te installeren. Vanzelfsprekend is de VDH-MPR uitgerust met een tweetal hulplieren met een capaciteit van elk 1 ton. De makelaar is hydraulisch instelbaar en heeft een slag van 800 mm en kan variëren in lengte van 1.550 mm tot 6.300 mm. De VDH-MPR-2000 kan uiteraard aangepast worden naar uw specifieke wensen en eisen.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.