Door middel van een hoogfrequent gecontroleerde energiedrukverdichtingstechniek worden oppervlaktelagen van bodems verdicht met minimale impact op de onmiddellijke omgeving van de werkplek.

 

Wij hebben onze eigen RIC en RDC machines ontworpen en gebouwd, die zich in de afgelopen jaren keer op keer hebben bewezen. Wij beschikken over drie standaard grondverdichtingsmachines van eigen merk, maar uiteraard kunnen wij ook een RIC of RDC machine op maat bouwen op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

Cases

Advies & engineering

De afdeling engineering is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en van grondverdichtingsmachines.

Ons team van experts voorziet u van advies, houdt zich bezig met technologisch onderzoek, het maken

berekeningen en planningen en zorgt ervoor dat we de best passende RIC of RDC machine voor uw project

ontwikkelen. Daarnaast houden zij zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe onderdelen,

vernieuwingen of verbeteringen van grondverdichtingsmachines.

Engineering

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het gewicht van een constructie te optimaliseren, wat een groot effect kan hebben op de omvang van de constructie.

Oplossing op maat

Naast de drie standaard modellen kunt u ook bij ons terecht met al uw specifieke wensen. Wij zijn voor de basismachine merkonafhankelijk en nemen uw behoeften als uitgangspunt. We hebben de afgelopen jaren al vele RIC machines geproduceerd en zijn zeer ervaren op dit gebied. De door ons geproduceerde grondverdichtingsmachines hebben zichzelf al herhaaldelijk bewezen.

Productie in onze werkplaatsen

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen en spuiterij werken vakkundige lassers, monteurs en spuiters, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de grondverdichtingsmachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de grondverdichtingsmachines en uitrustingen in onze eigen spuiterij geconserveerd.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.