Om vanaf het spoor te werken, zijn de machines voorzien van speciale, zelf aangedreven hydraulische spoorwielen. Door het compacte formaat blijft de spoor-heimachine volledig binnen het profiel van de spoorlijn, waardoor het treinverkeer op het aangrenzende spoor door kan blijven gaan.

Productlijn

VDH-PV15

De VDH-PV15 werd speciaal ontwikkeld om heiwerkzaamheden rond het spoor uit te voeren. Een compacte, multifunctionele heimachine die zowel op het spoor als er naast ingezet kan worden. De VDH-PV15 bestaat uit een kaal basisframe dat helemaal nieuw is opgebouwd. De gehele uitrusting is door ons speciaal ontworpen en gefabriceerd voor werk rondom het spoor.

VDH-PV335

De VDH-PV335 is een compacte heimachine die op het spoor ingezet kan worden. Onder de machine zijn speciale, zelf aangedreven hydraulische spoorwielen gemonteerd, waardoor de machine vanaf het spoor funderingswerk kan uitvoeren. Door het compacte formaat blijft de VDH-PV335 volledig binnen het profiel van de spoorlijn, en met de 600 mm brede rupsen, uitgevoerd met drieribsrupsplaten, 80 mm gevuld en afgeschuind, kan de machine ook naast het spoor ingezet worden.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw  heimachine snel te verhelpen. Om uw machine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw machine weer snel aan het werk kan. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.