Sennebogen rupstelescoop kranen zijn populair en veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen goed manoeuvreren op kleine locaties, met last rijden en telescoperen onder belasting. Daarnaast zijn ze modern vormgegeven en hebben een krachtige motor. Van den Heuvel bouwde een standaard Sennebogen rupstelescoop kraan type 653 om naar elektrisch aangedreven. Dit is de eerste Sennebogen rupstelescoop kraan die volledig elektrisch aangedreven is door accu’s.

De elektrificatie van de Sennebogen 653E Electro Battery bestaat uit:
– Het vervangen van de verbrandingsmotor door een elektrische aandrijfmotor.
– Toevoegen van een motoromvormer en 24vdc converter.
– Toevoegen van een batterij-energieopslagsysteem inclusief opladen, verwarming, koeling en monitoring.

Het totale batterijsysteem heeft een capaciteit van 210kWh. Het batterijsysteem bestaat uit 6 modules van ieder 35kWh welke per 2 modules in serie worden geschakeld tot 1 string van in totaal 70kWh.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert hijskranen.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke hijskraan of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw Sennebogen hijskraan snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad Sennebogen onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw hijskraan kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.