Naast de verkoop van Junttan materieel kunnen wij ook zelf machines ontwerpen en bouwen.

Wij beschikken over een eigen ontwerp-, teken- en engineeringsafdeling, die ervoor zorgt dat

we de best passende machine voor u kunnen ontwikkelen.

 

 

Productlijn

VDH-MP60

De VDH-MP60 is breed inzetbaar bij variërende funderingswerkzaamheden. Deze machine kan zowel heipalen slaan als verdringend boren, mortel schroefpalen boren, en eveneens mini-vibropalen trillen. De VDH-MP60 wordt ontworpen in overeenstemming met uw wensen en eisen.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw Junttan heimachine snel te verhelpen.

Om uw heimachine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders van Junttan een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw heimachine weer snel aan het werk kan. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad Junttan onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug