TECHNISCHE INNOVATIES

Het hoge rendement van deze machines wordt bereikt door de betrouwbaarheid en kwaliteit van de toegepaste merken, materialen en onderdelen. De gehele MP-serie is gebouwd met een passie voor technische innovaties. Zo sluit het optimaal aan bij de manier van werken van de klant, voor meer efficiëntie en effectiviteit.

 

MODULAIRE MACHINES

De modulaire machine dient als solide basis. Deze is volledig flexibel naar wens van de klant te prepareren en automatiseren. Zo kan gevarieerd worden binnen de standaard componenten op het gebied van motorvermogen, pomp, makelaar en ballast. De machine sluit daardoor optimaal aan bij specifieke werkzaamheden binnen de branche. Ook kan de machine in de gewenste kleuren gespoten worden.

 

PRODUCTIE IN ONZE WERKPLAATSEN

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen en spuiterij werken vakkundige lassers, monteurs en spuiters, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de machines en uitrustingen volgens tekening afgelast, bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de machines en uitrustingen in onze eigen spuiterij geconserveerd.

Productlijn

VDH-MP40

De MP40 is gebouwd om simpel en efficiënt te zijn. Het hoge rendement van de machine wordt bereikt door de betrouwbaarheid en kwaliteit van de toegepaste merken, materialen en onderdelen. De MP40 is gebouwd met een passie voor technische innovaties. Zo sluit het optimaal aan bij de manier van werken van de klant, voor meer efficiëntie en effectiviteit.

VDH-MP60

De MP60 wordt gebouwd als 60 tons basismachine en is uitermate geschikt voor het slaan van heipalen en verdringend boren, het boren van mortel schroefpalen en het trillen van minivibropalen. Bij het ontwikkelen van deze machine is Van den Heuvel verder gegaan dan alleen de tekentafel. Om zo goed mogelijk te voldoen aan alle wensen en eisen vanuit de markt, heeft Van den Heuvel zowel klanten als monteurs betrokken bij het proces. Hierdoor is de machine voor alle betrokken partijen zo optimaal mogelijk ingericht.

VDH-MP70

De MP70 is flexibel in makelaarlengte en aanbouwdelen en is daarmee veelzijdig inzetbaar. Dat komt omdat de MP70 is uitgerust met een speciale makelaar voorzien van tandheugelsysteem. Het grote voordeel daarvan is dat er geen lieren meer nodig zijn en de makelaar eenvoudig in te korten is. Dat maakt deze machine de ideale oplossing bij binnenstedelijke projecten, werkzaamheden in gebouwen of onder hoogspanningsmasten. Bij de variant met een lange makelaar (29 meter) staan de schoorcilinders achterop. Doordat er hoger aangegrepen wordt op de makelaar, ontstaat een grotere stabiliteit van de makelaar. De makelaar in kortste variant (14.2 meter) is in basis dezelfde maar dan korter, waardoor deze makkelijker onder hoogspanningsmasten of in gebouwen aan de slag kan.

VDH-MP70 TC

De MP70 TC is de grotere versie van de eerder gebouwde MP40 en MP60. TC staat voor Tool Carrier, dit houdt in dat de basismachine voorzien kan worden van verschillende uitrustingsstukken. Bij de Tool Carrier zijn de schuiftafel en schoorcilinders vervangen door een stoel aan de voorzijde van de machine waaraan 3 hefcilinders zijn gemonteerd. De onderwagen is hydraulisch uitschuifbaar en de 15 ton ballast in 2 delen te demonteren.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen.

Om uw machine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw machine weer snel aan het werk kan.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines