Van den Heuvel helpt u met het vinden van de beste machine voor elke klus op het gebied van heien, hijsen en grondverdichting, ook als deze nog niet bestaat. Elk project is uniek en heeft zijn eigen funderingseisen. Om deze reden biedt Van den Heuvel een eigen lijn multipurpose-machines, geschikt voor zowel boren als heien. Deze moderne machines zijn geavanceerd en ontwikkeld volgens de nieuwste technieken. De machines zijn zo ontworpen dat ze op een efficiënte en veilige manier kunnen worden bediend.

 

ENGINEERING

Onze engineers zetten uw idee, wens of behoefte om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Wij werken met moderne CAD-programma’s en de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden, met als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het gewicht van een constructie te optimaliseren, wat een groot effect kan hebben op de omvang van de constructie.

 

PRODUCTIE IN ONZE WERKPLAATSEN

In onze volledig uitgeruste metaal- en hydraulische werkplaatsen en spuiterij werken vakkundige lassers, monteurs en spuiters, die zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Hier worden de heimachines en uitrustingen volgens tekening afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de heimachines en uitrustingen in onze eigen spuiterij geconserveerd.

Productlijn

VDH-MP60

De VDH-MP60 is breed inzetbaar bij variërende funderingswerkzaamheden. Deze machine kan zowel heipalen slaan als verdringend boren, mortel schroefpalen boren, en eveneens minivibropalen trillen. Het hoge rendement van de machine wordt bereikt door zijn betrouwbaarheid en kwaliteit van de materialen en onderdelen. De VDH-MP60 wordt ontworpen in overeenstemming met uw wensen en eisen.

 

Een VDH-MP60 herbergt een briljant stukje techniek dat zowel bediend kan worden door middel van bedieningsknoppen op het display als door gebruik te maken van het touchscreen display. De knoppen op het hoofdscherm zijn naar wens in te richten. Dit uitgangspunt biedt enorme voordelen voor uw manier van werken op het gebied van efficiëntie en effectiviteit.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw  heimachine snel te verhelpen.

Om uw heimachine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw heimachine weer snel aan het werk kan.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug