PTC is gespecialiseerd en wereldwijd marktleider in het ontwerpen en fabriceren van funderingsuitrustingen en materieel voor bodemverbetering. Zij speelden een leidende rol in de ontwikkeling van trilblokken (vibrodrivers); het was het eerste bedrijf dat in de vroege jaren ’70 hydraulische trilblokken lanceerde en de eerste die hoge frequentie trilblokken (met variabele amplituderegeling) introduceerde.

 

Dankzij de toetreding in de Fayat Group in 2004 heeft PTC haar productportfolio uit kunnen breiden om aan de behoeften van de verschillende marktsegmenten in de funderingsindustrie te voldoen, waaronder vrijhangend funderen (kranen), funderen met een graafmachine, offshore funderen en grondverbetering.

Productlijn

Trilblokken

Welk trilblok het beste bij uw opdracht past, is afhankelijk van de nabijheid van de heiwerkzaamheden tot bestaande trillingsgevoelige structuren. Als de heiwerkzaamheden in een trillingsgevoelig gebied worden uitgevoerd (in een stadscentrum naast gebouwen), heeft u een trilblok met variabele momenttechnologie (PTC-patent) nodig. Als u zich in een open gebied bevindt, ver van andere structuren, kunt u een trilblok gebruiken met een vast excentrisch moment.

Trilblokken voor graafmachines

De op graafmachine gemonteerde trilblokken zijn efficiënte hydraulische trillingshamers die de samenhang van de grond door trillingen verminderen, waardoor ze eenvoudig verschillende profielen kunnen extraheren. Denk aan damwand, H en I frames, buizen, betonnen en houten palen.

Vibrolans

Bodemverbetering met vibrolans is geschikt voor een breed scala aan bodemomstandigheden en kan op vrijwel elke diepte worden uitgevoerd. De uitvoering is snel en maakt het mogelijk grote volumes grond te verbeteren, waardoor daaropvolgende structurele werken snel kunnen worden gevolgd. Een ander voordeel is de milieuvriendelijkheid, de grond wordt behandeld met natuurlijke materialen, zoals in-situ grond, stenen of grind, in plaats van met cement, bentoniet of staal, gebruikt in andere diepe funderingen.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.