HOGE BETROUWBAARHEID

VDH hamers bestaan al heel lang en zijn in feite simpele maar efficiënte hamers. Op basis van jarenlange expertise en de nodige praktijk- en klantervaring heeft VDH de hamers verder doorontwikkeld. Hierdoor is de kwaliteit alsmaar verbeterd en zijn de hamers enorm betrouwbaar. Van den Heuvel heeft met het oog op de toekomst de ontwikkeling naar geluid reducerende hamers in gang gezet en speelt daarmee in op de toenemende vraag vanuit de markt naar stillere hamers.

 

HOGE STANDTIJD, IN HET VELD TE REPAREREN

Een groot voordeel van de kleine hamers van VDH is dat ze een hoge standtijd kennen en er weinig reparaties nodig zijn. En als er al een reparatie nodig is, hoeft dat niet  in de werkplaats, maar kan dat gewoon in het veld gedaan worden. Op basis van opgedane praktijkervaring is het frame dusdanig ontwikkeld dat het wisselen van de hamercilinders, slangen en accumulators op locatie gedaan kan worden. Daardoor is een reparatie eenvoudig en snel uit te voeren wat bovendien kostenefficiënter is.

 

VOOR KLEINE FUNDERINGS- OF GRAAFMACHINES

De kleine hamers van VDH hebben twee cilinders aan de buitenkant voor een lager valgewicht. Daarmee zijn de hamers uitermate geschikt voor het lichtere werk, zoals het slaan van houten palen, of het aanbrengen van korte paaltjes. Ideaal voor aannemers die werken met kleine funderingsmachines of een graafmachine, waar de hamer ook in gebruikt kan worden.

Productlijn

VDH HAMERS - 500 T/M 2500 KG

• Efficiënte, simpele hamer
• Hoge betrouwbaarheid
• Licht in gewicht
• Vrije val cilinders (minder olie nodig)
• Vaste opbouw
• Hoge standtijd
• Reparatie in het veld

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw product kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines