De mast, die bestaat uit vier delen inclusief jib, kan in totaal een hoogte van 20 meter bereiken. De onderwagen van de machine is hydraulisch te verbreden tot een maximale buitenmaat van 5.1 meter wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het werk. De VDH Sheetpiler is overigens ook verkrijgbaar met een hydraulische telescopische mast.

 

Op de plaats van het originele ballastgewicht heeft Van den Heuvel een speciaal verzwaard frame ontwikkeld, waarop het powerpack zich bevindt. Middels hydraulische cilinders achter op dit frame is het powerpack eenvoudig af te zetten. Dat zorgt voor een lager transportgewicht en een kostenefficiënt transport. Het powerpack met frame doet eveneens dienst als ballastgewicht. Bij Van den Heuvel kan er, afhankelijk van het vermogen van de machine, gekozen worden voor een separaat powerpack en een separaat trilblok. Zo kan er te allen tijde aan de laatste eisen worden voldaan. Alle VDH-machines bevatten tegenwoordig een Stage V motor.

VOORDELEN VAN DE VDH-Sheetpiler 4-delig

• Reikwijdte van circa 19 meter
• Zeer nauwkeurig zetten van damwanden (tot 17 meter)
• Drukkend voorspanning op damwand
• Capaciteit en snelheid voor optimale prestaties
• Hydraulisch verstelbare onderwagen
• Gunstige afmetingen en laag transportgewicht
• Configureerbaar naar klantbehoefte
• CE-gecertificeerd en voldoet aan funderingsnorm NEN-EN 16228

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug