De machine kan heien dankzij de gemonteerde heihamer, boren met behulp van een boormotor die gemonteerd kan worden en voor het trillen van diverse soorten damwanden kan er een trilblok in de machine gemonteerd worden. Door zijn compactheid en korte draaicirkel kan de PV15 zijn werk doen terwijl de sporen ernaast operationeel kunnen blijven. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit. Bovendien kan de PV15 zich oprichten onder hoogspanningslijnen, waardoor het niet nodig
is de machine van het spoor af te halen voor de heiwerkzaamheden

 

De PV15 is zelfrijdend, zowel op het spoor als op rupsen. In de VDH werkplaats wordt de machine voorzien van een zelf aangedreven railstel, zodat dat de machine niet geduwd of getrokken hoeft te worden door een ander treinstel. Daarnaast worden een makelaar, hamer, schuiftafel, lieren en extra ballast toegevoegd. Een standaard graafmachine kan hier ook mee uitgerust worden, al hanteert VDH bij voorkeur een door henzelf geselecteerde machine.

 

Ondanks dat de machine zo compact is, kan de PV15 palen heien van verschillende lengtes tot maximaal 7,5 meter. Dat komt door de speciaal door VDH ontwikkelde in hoogte verstelbare 3-voudige makelaar. Ook kunnen er op de machine verschillende drive caps worden toegepast. Hierdoor kunnen zowel vierkante palen als palen met draadeinden de grond in geslagen worden.

VOORDELEN VAN DE VDH-PV15

• Geschikt voor werk op en rond het spoor
• Compact, in bedrijf en op transport
• Overige sporen kunnen operationeel blijven
• Zelfrijdend, railstel of rupsen
• Op te richten onder hoogspanningskabels
• Multifunctioneel: heien, trillen, boren
• Verschillende drive caps mogelijk
• EN16228 gecertificeerd

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert machines.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.