De miniheimachine is uitgerust met een 400V elektromotor en is daarmee perfect inzetbaar voor heiwerkzaamheden in beperkte ruimtes en op moeilijk bereikbare plekken.  op projecten waar het minimaliseren van uitstoot belangrijk is. De VDH-MPR-1200 heeft een valgewicht tot 1200 kg, wat de machine uitermate geschikt maakt voor heiwerkzaamheden in een gebouw.

Door het toepassen van hoogwaardige componenten en een eenvoudige bediening, is de machine zeer betrouwbaar en veilig. De goed afgewerkte MPR-1200 is bovendien PLC-gestuurd: het heiproces wordt middels sensoren nauwkeurig gevolgd. Dat zorgt voor een continu hoge frequentie waarmee de machine uitstekende prestaties levert.

Dankzij de afmetingen van de VDH-MPR-1200 (met een lengte van 3.000 mm en een breedte van 750 mm) kan de machine getransporteerd worden op een BE-combinatie. Dat maakt het niet alleen logistiek interessant, maar zorgt tevens voor lagere transportkosten en een kleinere footprint.

VOORDELEN VAN DE VDH-MPR-1200

• Compacte machine
• Grote capaciteit
• Volledig elektrisch
• Binnen en buiten te gebruiken
• Custom-made vrije val heilier
• PLC-besturing met touchscreen
• Compact in transport
• Veilig en betrouwbaar

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert hijskranen.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis

in huis. Welke hijskraan of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines