De VDH XLR-machine is een custom-made hei-/boorstelling (met vaak een hijskraan als basis), speciaal ontworpen voor de grotere projecten. Denk daarbij aan  kunstwerken (bruggen en viaducten)en andere groot infrawerk. Door de lange vaste makelaar, een zwaar ophangpunt en de grote stabiliteit van de XLR-machine, is deze  sterker en multifunctioneler en daarmee geschikt voor zwaar funderingswerk. De speciale buismakelaar of gesloten vakwerkmakelaar maakt de machine geschikt om mee te  oren. De machine zelf heeft een hoge trekkracht en heeft meer capaciteit dan een PD/PDX-machine zodat er moeiteloos buizen uit de grond getrokken kunnen worden.

 

VDH gebruikt een standaard kraan van een topmerk als basis en bouwt deze om in de VDH-werkplaats. Zo krijgt de machine een vaste makelaar zonder giek, waardoor deze niet meer voor hijswerkzaamheden ingezet kan worden, maar geschikt is voor het heien van prefab-palen, vibro-palen en MV-palen, maar ook alle trillingsvrije geboorde paalsystemen. De VDH XLR-machine is enorm stabiel, zowel te lood als schoor. Bovendien kunnen er grote schoorstanden behaald worden, ook zijwaarts. Voor- en achterover zijn de schoorstanden maximaal 3:1. Met enige aanpassing kan de machine achterover in schoorstand 1:1 werken.

Productlijn

XLR-heistelling

• Sterk, grote capaciteit, stabiel en multifunctioneel
• Geschikt voor de grotere en zwaardere funderingswerken
• Vaste lange makelaar zonder giek
• Geschikt te maken voor boorwerkzaamheden
• Configureerbaar als 130 en 180 tons machine
• Schoorstand standaard 3:1
• Speciale uitvoering haalt schoorstand 1:1 achterover
• EN16228 gecertificeerd

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines