In de VDH-werkplaats wordt de machine voorzien van een speciale makelaar die aan de giek van de rupskraan wordt gemonteerd. VDH ontwikkelde een  makelaarophanging die geschikt is voor zowel de buis- als de vakwerkmakelaar. Ook wordt er een speciale schuiftafel aan de kraan gebouwd met twee geleidebalken aan de  zijkant van de machine. Verder worden er extra hydraulische functies, bedieningsmogelijkheden en eventueel extra lieren toegevoegd. Uiteraard wordt er een  capaciteitsberekening uitgevoerd en indien nodig wordt er nog extra ballast aangebracht. Als variant op het extra contragewicht kan een deel van de ballast vervangen  worden door een powerpack frame of wordt er een powerpackframe boven op het contragewicht geplaatst.

 

De PDX-heistelling bereikt grotere schoorstanden dan een PD-heistelling, zowel voor- als achterover. Om die grote schoorstanden te kunnen behalen, worden er cilinders aan de giek gemonteerd die afsteunen op de achterzijde van de machine. Door aan de achterzijde  stempelpoten te monteren kan de giek achterover door het dode punt heen  worden gebracht. Hierdoor heeft de schuiftafel genoeg slag en kunnen de gewenste schoorstanden behaald worden.

Productlijn

PDX-heistelling

• Hijskraan flexibel en veelzijdig inzetbaar als funderingsmachine
• Grote schoorstand maximaal 3:1 dankzij cilinders achterop
• Hangende makelaar
• Speciale schuiftafel
• Afzinkbare makelaar
• Groot bereik
• EN16228 gecertificeerd

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines