MAATWERK NAAR WENS VAN DE KLANT

VDH, specialist op het gebied van aanpassingen in de funderingsbranche, adviseert de meest geschikte oplossing (merkonafhankelijk) en voert de ombouw van een machine van begin tot eind uit. Het team vakkundige engineers ontwerpt, tekent en berekent, volledig naar wens van de klant en passend bij de uitvoeringswerkzaamheden. De vakmensen in de werkplaatsen en in de spuiterij maken van het ontwerp een hoogwaardig eindproduct. De VDH XLR is verkrijgbaar als 130 tons (met een maximale makelaarlengte van 44 meter) of 180 tons machine (met een maximale makelaarlengte van 52 meter).

 

HIJSKRAAN EN PD(X)-HEISTELLING IN ÉÉN

In de VDH-werkplaats wordt de machine voorzien van een speciale makelaar die aan de giek van de rupskraan wordt gemonteerd. VDH ontwikkelde een  makelaarophanging die geschikt is voor zowel de buis- als de vakwerkmakelaar. Ook wordt er een speciale schuiftafel aan de kraan gebouwd met twee geleidebalken aan de  zijkant van de machine. Verder worden er extra hydraulische functies, bedieningsmogelijkheden en eventueel extra lieren toegevoegd.

Productlijn

PD-heistelling

Naast de enorme flexibiliteit die ontstaat wanneer een kraan ook als funderingsmachine ingezet kan worden, biedt een PD-heistelling nog meer voordelen. Er is sprake van een groot bereik: de PD-machine kan zowel voorover als achterover maximaal in schoorstand 4:1 werken, afhankelijk van de makelaarlengte. Doordat de makelaar afzinkbaar is, is deze uitermate geschikt bij werken waar een steiger of ponton gebruikt wordt.

PDX-heistelling

De PDX-heistelling bereikt grotere schoorstanden dan een PD-heistelling, zowel voor- als achterover. Om die grote schoorstanden te kunnen behalen, worden er cilinders aan de giek gemonteerd die afsteunen op de achterzijde van de machine. Door aan de achterzijde stempelpoten te monteren kan de giek achterover door het dode punt heen worden gebracht. Hierdoor heeft de schuiftafel genoeg slag en kunnen de gewenste schoorstanden behaald worden.

XLR-heistelling

De VDH XLR-machine is een custom-made hei-/boorstelling (met vaak een hijskraan als basis), speciaal ontworpen voor de grotere projecten. Denk daarbij aan kunstwerken (bruggen en viaducten) en andere groot infrawerk. Door de lange vaste makelaar, een zwaar ophangpunt en de grote stabiliteit van de XLR-machine, is deze  sterker en multifunctioneler en daarmee geschikt voor zwaar funderingswerk.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines