Om dit te realiseren, moet er onder meer een speciale makelaarophanging en een schuiftafel aangebouwd worden. Voor de schuiftafel is er keuze uit twee varianten: twee geleidebalken aan de zijkant, of een centrale telescopische schuiftafel. Ook de makelaar kan op twee manieren uitgevoerd worden: als buis of als vakwerk.

 

Een aanpassing aan de hydrauliek is noodzakelijk en in sommige gevallen moet een extra lier geplaatst worden. We voeren een capaciteitsberekening uit, en wanneer blijkt dat er extra ballast nodig is wordt ook deze aangebracht. Een variant op het extra contragewicht is het vervangen van een deel van de ballast voor een powerpack frame of een powerpackframe bovenop het contragewicht.

 

Wij kunnen de ombouw van uw machine van begin tot eind voor u uitvoeren. We beschikken over een team van specialistische engineers, die elk ontwerp kunnen maken, tekenen en berekenen. Geheel volgens uw wensen en eisen, merkonafhankelijk en voor iedere machine, variërend in gewicht.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw funderingsmachine snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug