COMPACTE MACHINE

Van den Heuvel ontwikkelde de miniheimachine voor heiwerkzaamheden binnen in een gebouw of op een bouwplaats waar een compacte machine nodig is. Ondanks zijn kleine formaat heeft de miniheimachine een grote capaciteit. Van den Heuvel ontwikkelde en produceerde zelf de vrije val heilier. In combinatie met een valgewicht tot 2.000kg, is de miniheimachine daarmee geschikt voor het plaatsen van buispalen.

 

KLEIN OP TRANSPORT

Dankzij de afmetingen van de miniheimachine kan de machine getransporteerd worden op een BE-combinatie. Dat maakt het niet alleen logistiek interessant, maar zorgt tevens voor lagere transportkosten en een kleinere footprint.

 

HOGE KWALITEIT

Alle geleverde VDH-machines zijn uitgebreid en zorgvuldig getest en gekeurd, hebben een hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende normen. Van den Heuvel verzorgt tevens het onderhoud en de service voor alle machines.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw machine snel te verhelpen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw machine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.

    Mark Nieuwpoort
    Accountmanager Funderingsmachines
    Henk Woltman
    Accountmanager Funderingsmachines