Case: Funderingsmachine voor op het spoor

Voor de firma Aarsleff uit Denemarken heeft Van den Heuvel de VDH-PV335, een compacte multifunctionele heimachine, ontworpen en gebouwd, waarmee vanaf het spoor palen of buizen geheid kunnen worden. De machine kan ook voor tril- en boorwerkzaamheden gebruikt worden. Deze funderingsmachine voor op het spoor is volledig aangepast aan de wensen van de klant.

Onder de VDH-PV335 zijn speciale, zelf aangedreven hydraulische spoorwielen gemonteerd, waardoor de machine vanaf het spoor funderingswerkzaamheden kan uitvoeren. Door zijn compacte formaat blijft de machine volledig binnen het profiel van de spoorlijn. Het treinverkeer op de aangrenzende sporen ondervindt op deze manier geen hinder van de werkzaamheden. De heimachine kan dankzij de 600mm brede rupsen ook naast het spoor ingezet worden.

Aarsleff is een toonaangevend Deens bedrijf in aanbestedingen. De Aarsleff groep bouwt en onderhoudt infrastructuren en bouwconstructies. Hun expertise ligt bij het ontwikkelen, plannen en implementeren van grootschalige projecten.

http://www.aarsleff.com/

Klant: Aarsleff
Categorie: Heien & funderen

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!