Sennebogen ontwikkelt en produceert een compleet modellenprogramma. Van den Heuvel heeft de exclusieve distributierechten van de Sennebogen Crane Line producten in Nederland.

Sennebogen is een wereldwijd bekend Duits merk op het gebied van kranen. Naast de levering van nieuwe kranen kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen en vakkundige service.

Productlijn

Duty cycle kranen & Draglines

Sennebogen heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen van betrouwbare Heavy duty cycle kranen en draglines. Met een robuust ontwerp van de boven- en onderwagen en krachtige hydraulica zijn de duty cycle kranen en draglines gemaakt voor dynamische en continue werkzaamheden onder de zwaarste omstandigheden. De zware kranen van 30 tot 300 ton hefvermogen kunnen worden uitgerust met verschillende hydraulische en mechanische accessoires (drag line bak, grijpers, (behuizing) boor-oscillator, etc.),

Vakwerkgiekkranen

Vakwerkgiekkranen zijn (zwaar uitgevoerde) robuust gebouwde machines, gemaakt voor lichte en zware hijswerkzaamheden bij verschillende projecten. Het concept van de Sennebogen rupskranen biedt vele voordelen voor zowel de eigenaar als de kraanmachinist, zoals een hijsvermogen tot 300 ton met een groot werkbereik, (veilige beweging van de rupskraan en extreem groot hefbereik). waarbij veiligheid voorop staat.

Telescoopkranen

Telescoopkranen van Sennebogen zijn een combinatie van Duitse kwaliteit en innovatie. De telescoopkraan biedt verschillende voordelen, zoals een full power-giek, die het mogelijk maakt om te rijden met last en telescoperen onder belasting, een hefvermogen van 8 tot 120 ton, eenvoudig en robuust ontwerp en lage transportkosten dankzij het compacte ontwerp. De machine kan geleverd worden op rupsen of op banden.

Havenkranen

Havenkranen zijn gebouwd voor verschillende toepassingen in de haven. De Sennebogen havenkranen garanderen met hun robuuste (onderstellen) onderwagens (en de grote ondersteunende vierkanten) hoge stabiliteit voor zware hijswerken. De maritieme verfafwerking biedt een zeer goede corrosiebescherming voor gebruik in de haven, evenals de verchroomde en vernikkelde zuigerstangen. De ruime havencabines zorgen voor een ideale ergonomie en een perfect zicht op het schip met flexibel verstelbare telescopische of vaste cabineverhoging.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert hijskranen.

Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke hijskraan of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw Sennebogen hijskraan snel te verhelpen.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad Sennebogen onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan gieken, cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn voor allerlei machines en uitrustingen – bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw hijskraan kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Meer informatie nodig?

Neem contact op met één van onze medewerkers!
Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u terug.