Van ombouw naar zelfbouw van machines: Jacbo Nederland neemt MP40 in ontvangst

Als specialist op het gebied van maatwerk, levert Van den Heuvel uit Werkendam de beste machine voor elke specifieke klus. Volledig naar wens van de klant of funderingseisen van het project.

De toegevoegde waarde zit echt in het omzetten van de klantvraag naar een machineontwerp zodat deze geschikt is voor die klantspecifieke doeleinden. Om nog beter in te spelen op de specifieke vraagstukken vanuit de markt, richt VDH zich meer en meer op het zelf bouwen van machines, naast het ombouwen ervan.

De MP40 van Jacbo Nederland is pas afgeleverd maar er staan momenteel alweer nieuwe machines op de planning. De MP40 is -afhankelijk van wat je ervoor hangt, geschikt als zowel schroefmachine en heimachine. De machine is inclusief boorkast en boor te vervoeren, waardoor deze uitermate geschikt is als je aan meerdere kleinere projecten per dag werkt.

Bij het ontwikkelen van deze machine is Van den Heuvel verder gegaan dan alleen de  tekentafel. Om zo goed mogelijk te voldoen aan alle wensen en eisen vanuit de markt, heeft Van den Heuvel zowel klanten als monteurs betrokken bij het proces. Hierdoor is de machine voor alle betrokken partijen zo optimaal mogelijk ingericht. De MP40 is compacter  dan zijn ‘grote broers’, de MP60 en MP70.

De modulaire machine dient als solide basis en is volledig flexibel naar wens van de klant te prepareren en automatiseren. Zo kan gevarieerd worden binnen de standaard componenten op het gebied van motorvermogen, pomp, makelaar en ballast. De  machine sluit daardoor optimaal aan bij specifieke werkzaamheden binnen de branche. Ook kan de machine in de gewenste kleuren gespoten worden.

 

Klant Jacbo Nederland
Categorie Multipurpose machines

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!