75 jaar Van den Heuvel!

Dit jaar vieren we het 75-jarig jubileum van Van den Heuvel. Een mijlpaal waar we trots op zijn en die we niet zomaar voorbij laten gaan!

Van onderhoud eigen machines tot veelzijdige partner in bouwmaterieel
Het begon allemaal in 1948 als Aannemersbedrijf Gebr. Van den Heuvel. Zoon Rinus richtte zich vooral op het onderhouden en repareren van machines. Eerst alleen de eigen machines, maar daar kwam steeds meer revisie en onderhoud van materieel van derden bij. In de jaren ’80 groeide de tak zo sterk dat Van den Heuvel Reparatie & Service als zelfstandig bedrijf verderging. Importrechten van het Finse merk Junttan voor de Benelux volgden, er kwam een metaalwerkplaats bij en naast reparatie ging Van den Heuvel ook zelf machines bouwen. In 2017 kreeg Van den Heuvel de distributierechten van de Sennebogen Crane Line in Nederland, wat het bedrijf een extra boost gaf en deed uitgroeien tot wat het nu is: een bloeiend bedrijf met een team van zo’n 80 medewerkers!

Loyale medewerkers en klantvertrouwen
15 jaar geleden nam Marc Timmerman het roer over van Rinus van den Heuvel en kijkt met trots naar zijn team en het werk wat ze leveren. Marc: “Onze medewerkers hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is. We hebben regelmatig jubilea te vieren van collega’s die 30, 35 of zelfs 40 jaar in dienst zijn, dat zegt echt wel wat als mensen zich zo lang aan een bedrijf verbinden. Daarnaast vind ik de kwaliteit van wat wij maken en hoe wij met klanten omgaan heel mooi. Dat zie je ook terug in het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Wij maken projecten die nog niet bestaan, waar misschien alleen een tekening van is. Dat een klant daar dan veel geld in durft te investeren omdat ze weten dat we het waar gaan maken, vind ik heel waardevol.”

Verdieping en verduurzaming
Hoewel Marc de veelzijdigheid van het bedrijf een kracht vindt, ligt de focus de komende jaren op verdieping. Marc licht toe: “Ons bedrijf bestaat grofweg uit drie pijlers: funderingstechniek, hijskranen en projecten. Dat is waar we goed in zijn en de komende jaren verder in gaan verdiepen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe machines in funderingstechniek. Ook verduurzaming speelt een belangrijke rol. Zo zijn we nu Sennebogen hijskranen aan het elektrificeren, maar ook bij andere machines wordt dit de toekomst. En we doen natuurlijk investeringen in het bedrijf zelf. Er komt een nieuwe spuitloods aan, een nieuw onderdelenmagazijn en we gaan het kantoor uitbreiden. Allemaal om Van den Heuvel nog verder te laten groeien en nog beter te laten worden. Op naar de volgende 75 jaar!”

Binnenkijken bij Van den Heuvel
Om het 75-jarig jubileum te vieren organiseren we diverse activiteiten. Op zaterdag 21 september openen we van 10.00u tot 16.00u onze poorten voor een uniek kijkje in ons bedrijf. Bekijk onze imposante machines op het gebied van funderen, hijsen en grondverbetering van dichtbij, kom meer te weten over ons werk en maak een praatje met onze medewerkers. Iedereen is welkom, dus kom gerust kijken met je partner, familie, vrienden of collega’s.

Meld je (gratis) aan via deze link.

We hopen je op 21 september te zien!

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!