VDH 12 ton – 1200 hamer voor Plomp Funderingstechnieken BV.

Funderingsbedrijf Plomp Funderingstechnieken BV heeft een nieuwe 12 tons hamer in ontvangst genomen. De hamer in kwestie is in de bedrijfskleuren van het bedrijf gespoten. Dit resulteert in een mooie hamer die kwaliteit en eenheid uitstraalt. Plomp Funderingstechnieken nam de hamer direct in gebruik bij de eerste klus. Hierbij werd de hamer in de Sennebogen 690 gehangen om vierkante palen de grond in te slaan.

De Hamer van Plomp funderingstechnieken BV is nu de grootste hamer binnen het bedrijf en zal voornamelijk ingezet worden voor de grotere funderingsopdrachten. De VDH 12 ton – 1200 hamer welke gemaakt is door Van den Heuvel is één van de vele mogelijkheden die Van den heuvel te bieden heeft. Van den Heuvel heeft hamers van 500kg tot en met 18 ton.

Wij zijn een gespecialiseerde maatwerkleverancier en kunnen ons als geen ander inleven in gewone en ongewone situaties. Onze eigen ontwerp-, teken- en engineeringsafdeling zorgt ervoor dat we de best passende machine of hamer voor u ontwikkelen. Onze vakmensen in de werkplaatsen en in onze spuiterij maken van het ontwerp een hoogwaardig eindproduct volgens uw specificaties. Ook wanneer u op zoek bent naar een uitrustingsstuk voor uw bouwmachine of hijskraan, bieden wij de best passende oplossing.

Klant Plomp Funderingstechnieken
Categorie Hamers

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!