Uitbreiding Sennebogen vloot met 6103E

Telescopische rupskranen worden steeds populairder door hun flexibele inzet. Sennebogen biedt het meest uitgebreide assortiment ter wereld en breidt dit uit met de 100 tons machine 6103E.

Telescopische rupskranen bieden veel voordelen bij het hijsen, verplaatsen en positioneren van grote lasten. De nieuwe Sennebogen 6103E is een telescoopkraan met een draagvermogen van 100 ton en een maximale gieklengte tot 62 m. De kraan is speciaal ontworpen voor veeleisende hijswerkzaamheden en uitgerust met een 186 kW dieselmotor van emissieklasse V. De machine kan worden geconfigureerd volgens specifieke klanteisen en is inzetbaar voor onder meer de civiele- of waterbouw.

De nieuwe Sennebogen 6103E telescopische rupskraan biedt grote voordelen. Zo kan de machine in één stuk vervoerd worden. Om een transportgewicht van ca. 61 ton en een breedte van 3,48 m. te bereiken, hoeft alleen de ballast te worden verwijderd. De kraan weegt nog geen 40 ton en is nog makkelijker te vervoeren met een dieplader als de rupswanden vooraf verwijderd worden. Alle montagestappen kunnen zelf worden uitgevoerd. Hulpkranen zijn niet nodig dankzij het Sennebogen zelfmontagesysteem. Wilt u meer informatie over de nieuwe rupskraan? Download de brochure voor meer informatie.

Dit nieuwe premiummodel is een indrukwekkende toevoeging op het al uitgebreide productassortiment en biedt een uitstekende oplossing voor de meest veeleisende projecten.

 

 

 

Partner Sennebogen
Nieuws Sennebogen hijskranen

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!