Nieuw: Sennebogen 683 E telescopische rupskraan

Telescopische rupskranen zijn flexibel en robuust. Sennebogen biedt het meest uitgebreide assortiment ter wereld en breidt dit uit met de 80 tons telescopische rupskraan 683 E.

Sennebogen heeft een nieuw model toegevoegd aan haar gamma telescopische rupskranen: de 80-tonner 683 E. De 683 E heeft een laadvermogen van 80 ton en een gieklengte van 42 m. In de praktijk kan de 683 bogen op een indrukwekkende flexibiliteit en een robuust ontwerp, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Telescopische rupskranen zijn al meer dan 30 jaar een specialiteit van de Beierse machinebouwer Sennebogen. Zij hebben dit flexibele kraanconcept met succes op internationale markten gevestigd. Als een nieuw model van de vijfde generatie introduceert Sennebogen nu een middelgrote machine van 80 ton die een breed scala aan toepassingen dekt met zijn heavy-duty giek en zijn krachtige rij- en liermotoren. Hij is zeer geschikt voor bouw- en ondergrondse constructies, bruggenbouw, heien tijdens damwandinstallatie en als wendbare hulpdienstkraan.

De telekraan van 80 ton wordt aangedreven door een Cummins-motor van 186 kW met ultramoderne Stage V-uitlaatgasbehandeling. De hoofd- en hulplieren worden aangedreven door een hogedruk zuigermotor, die elk een flinke trekkracht van 72 kN leveren en kabelsnelheden tot 120 m/min. De individueel configureerbare uitrusting kan worden aangevuld met een breed scala aan aanbouwdelen, opties en extra functies, zoals een programmeerbare werkbereikbegrenzer en veiligheids- en lagetemperatuurpakketten, en is daarmee aantrekkelijk voor gebruikers in onder andere de gespecialiseerde GWW- en waterbouwsector.

Wilt u meer informatie over de nieuwe rupskraan 683E? Download de brochure voor meer informatie.

 

 

 

Partner Sennebogen
Nieuws Sennebogen hijskranen

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!