Introductie Henk Woltman

Vanaf 2 januari 2023 is ons team uitgebreid met de komst van een nieuwe collega: Henk Woltman. Hierbij een korte introductie.

“Mijn naam is Henk Woltman, ik ben 56 jaar jong, vader van drie kinderen en onlangs ook trotse opa. Ik woon in Langerak en in mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de racefiets te vinden.

Ruim 27 jaar had ik samen met mijn broer een bedrijf in funderingsmachines. Na een overname, inmiddels 7 jaar geleden, stond ik na een jaar sabbatical open voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Van den Heuvel in Werkendam. Vanaf 2 januari 2023 ben ikĀ  werkzaam als Accountmanager Funderingsmachines waarbij ik mij richt op de eigen lijn MultiPurpose machines. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring te delen en om nieuwe projecten op te pakken.”

 

Funderen

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!