Hydrauliek slangen Sennebogen 7700

Hydrauliek slangen hebben het in de offshore zwaar te verduren. Wij vervingen ruim 1 km slangen bij een Sennebogen 7700 kraan.

Recent hebben wij bij deze 300 tons Sennebogen 7700 vakwerkgiekkraan alle hydrauliek slangen vervangen. De kraan is werkzaam in de offshore waar deze slangen het zwaar te verduren hebben door de weersomstandig-
heden. De slangen worden hard en verweren waardoor ze kapot kunnen gaan. Hierdoor kan er fysieke, materiële of milieuschade ontstaan.

Efficiënte werkwijze
Om alle slangen goed te kunnen bereiken, worden het A-frame en de lieren gedemonteerd. Daarna worden alle slangen uit de machine gehaald waarbij onze monteurs met een eigen opgezet en efficiënt systeem te werk gaan. Hierdoor wordt het risico op foutieve montage van de slangen tot een minimum beperkt, zodat de machine daarna weer direct inzetbaar is. Deze megaklussen voeren wij zowel op locatie uit als in onze werkplaats in Werkendam.

Wij zijn met de 200 en 300 tons Sennebogen kranen sterk vertegenwoordigd in de offshore wereld waarbij de kranen naar volle tevredenheid wereldwijd worden ingezet. Meer weten over de Sennebogen 7700 vakwerkgiekkraan? Kijk hier voor meer informatie.

 

 

.

 

 

 

Sennebogen
Vakwerkgiekkranen

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!