Bedrijfsongeval VDH-MP70

Update 12/12/22:

Het gaat naar omstandigheden goed met de collega’s die bij het ongeval betrokken waren, zij zijn weer aan het werk. Nu de machine weer rechtop staat, zijn we begonnen met het inventariseren van de schade en het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Op donderdag 8 december vond ’s morgens rond 9 uur op ons terrein aan de Hulsenboschstraat 2 in Werkendam een bedrijfsongeval plaats.

Tijdens de keuring van een machine is de machine in een onstabiele situatie gekomen en voorover gekanteld waarbij de machine op de spuithal terechtkwam. Ten tijde van het ongeval bevonden zich meerdere personen in de hal en in de directe omgeving van de machine. Deze hebben zich tijdig in veiligheid kunnen brengen zodat er geen persoonlijke ongevallen hebben plaatsgevonden.

Wij zijn enorm geschrokken door dit incident maar tegelijkertijd ook ontzettend opgelucht dat iedereen die hierbij betrokken was, ongedeerd is.

Namens de directie stellen wij alles in het werk om dit ongeval uitvoerig te onderzoeken. Wij hopen op uw begrip voor eventuele gevolgen van dit ongeval.

 

 

 

 

 

Klant
Categorie

Blijf op de hoogte: meld je aan voor maandelijkse updates, meer niet!