Onbetwist transportgemak, uitstekende stabiliteit, snelle en veilige paalverwerking, zeer precieze hellingshoek en topprestaties op het gebied van heien typeren het Junttan materieel.

 

Van den Heuvel en Junttan hebben jarenlange ervaring in ontwikkeling en productie van toonaangevende heistellingen. Zowel voor de kleinere projecten met beperkte bewegingsvrijheid als het grotere werk. De heimachines van Junttan zijn mobiel en zeer snel klaar voor gebruik. De middelzware en zware heimachines hebben dezelfde gerenommeerde kenmerken als de kleinere Junttan machines – veilig en betrouwbaar, zelfs in de meest veeleisende arbeidsomstandigheden.

Productlijn

Funderingsmachines

U kent als geen ander de specifieke werkomstandigheden uit de dagelijkse praktijk. Als machinebouwers zijn Junttan en Van den Heuvel daarop gefocust. Daarom ontwikkelen we allerlei compacte heimachines, zowel voor kleinere projecten met beperkte bewegingsvrijheid al voor het grotere werk. Junttan mobiele heicombinaties zijn zelfoprichtend en zeer snel klaar voor gebruik. Naast compacte machines maakt Junttan ook machines voor zwaar gebruik en alles daar tussenin. De middelzware en zware heimachines hebben dezelfde bewezen kenmerken als de kleinere Junttan machines. Het robuuste ontwerp van deze machines maakt ze veilig en betrouwbaar, zelfs in de meest veeleisende arbeidsomstandigheden.

X-serie

De X-serie is verkrijgbaar met de nieuwste technologie, waaronder moderne motoren, die zorgen voor een snelle en veilige werking. De X-serie heeft moderne besturingssystemen voor het bewaken en rapporteren van programma’s, zoals GPS-positionering voor palen, draadloze gegevensoverdracht en moderne Junttan Fleet Management-programma’s. De X-serie is ontworpen om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. De volledig nieuw ontworpen hydraulica in combinatie met de Junttan-regelsystemen biedt onverslagen productiviteit, milieuvriendelijkheid en het laagste brandstofverbruik.

Multipurpose

De Multipurpose heistellingen zijn  breed inzetbaar bij variërende heiwerkzaamheden. Deze machines kunnen heipalen zowel slaan als boren. Elk model kan echter als uniek worden beschouwd, met zijn eigen speciale kenmerken. De machines worden ontworpen in overeenstemming met de wensen en eisen van de klant. Samen met andere uitstekende functies, kunnen de multifunctionele machines van Junttan zorgen voor een gemakkelijke transporteerbaarheid van de ene werkplek naar de andere, uitzonderlijke stabiliteit, operationele veiligheid, aandacht voor het milieu en, bovenal, hoge productiviteit.

Hydraulische hamers

De hydraulische hamers van Junttan staan bekend om hun uitstekende energie-overbrenging en milieuvriendelijkheid. Een innovatieve ontwikkeling is de Shark-hamer (SKH-serie). Dit type heihamer produceert minder trillingen en tot 10 dB minder geluid dan een traditionele heihamer. Het basisframe is aangepast en er is nog beter gekeken naar de trillingsoverdracht tussen de verschillende onderdelen. Onder de geluidsarme heimutsadapter is een afschermende flens aangebracht voor extra geluidsdemping. Door de slag te optimaliseren is de slagkracht en productiviteit 9 tot 18% hoger en kan het werk in kortere tijd uitgevoerd worden.

HHK-serie

De HHK-serie biedt tot 20% meer efficiëntie dan een traditionele valbeveiliging met hetzelfde gewicht. De impacthamer is geschikt voor het aandrijven van alle soorten palen: geprefabriceerd beton, stalen buizen, damwanden en houten palen. Het ontwerp van het hamerframe en de aandrijfkap zorgen voor een laag impactgeluid en minder trillingen tijdens het stapelen. Alle impactenergie is geconcentreerd in het midden van de stapel. De hamer is gemakkelijk aan te sluiten op verschillende hydraulische systemen en kan worden bediend door het hydraulische systeem van het tuig of door een afzonderlijk power pack.

SHK-serie

Door de combinatie van Junttan’s hamerproductie-ervaring en jarenlang uitgebreid onderzoek, kan de SHK-serie een uitgebreide reeks voordelen bieden in één pakket. De verbeterde efficiëntie en betrouwbaarheid, samen met uitstekende aanpasbaarheid voor verschillende toepassingen en omstandigheden, zorgen voor een perfecte geschiktheid voor houten, betonnen en stalen palen. Veelzijdigheid is gegarandeerd, omdat dezelfde SHK-impacthamer op verschillende soorten sites kan worden gebruikt. Met een snellere stapeling en aanzienlijk lagere geluidsniveaus en emissies is ook de gecombineerde milieu-impact van de SHK-serie uitstekend.

Powerpacks & boormotoren

Powerpacks van Junttan zijn alleskunners, duurzaam en uitermate betrouwbaar. Ze zijn ontworpen om gebruikt te worden met hamers, boormotoren en trilblokken. Door de compacte structuur, het lage geluidsniveau en de eenvoudige bediening zijn de powerpacks zeer gebruiksvriendelijk. Met een Junttan powerpack haalt u het maximale uit uw hamer, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. De geavanceerde boormotoren zorgen voor een efficiënte werking voor diverse boortechnologieën. De onderdelen zijn van topkwaliteit, het hydraulische systeem is geavanceerd en de prestaties zijn uitstekend, ongeacht de plaats of de aard van het project.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw Junttan heimachine snel te verhelpen.

Om uw heimachine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders van Junttan een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw heimachine weer snel aan het werk kan. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad Junttan onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Onze partners

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug