Onze verhuurvloot

De verhuurvloot van Van den Heuvel bestaat uit diverse funderingsmachines en heihamers, powerpacks en overige hamers en accessoires voor de korte en lange termijn huur. Voor u betekent dat altijd voldoende beschikbaarheid om ad hoc capaciteitsvraagstukken in te vullen. We kunnen flexibel inspringen op situaties waarbij direct extra heimachines moeten worden ingezet, zoals bij seizoenswerk of speciale projecten.

 

Nieuwste heimaterieel

Al het heimaterieel verkeert in goede staat. U huurt de nieuwste modellen. Het materieel is vooraf gecheckt, onderhoud wordt preventief ingepland en uitgevoerd en de service is inbegrepen. U heeft er geen omkijken meer naar en kunt direct beginnen met uw klus.

Productlijn

Funderingsmachines

U kunt bij ons terecht voor de huur van een Junttan X-serie of Classic. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven contact op met onze verkoopafdeling via 0183 – 502 655.

Hydraulische heihamers

U kunt bij ons terecht voor de huur van een Junttan SHK 110-5, 110-7 en 110-9. Deze hamers verlagen het geluidsniveau met ca. 10 dB en produceren minder trillingen. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven contact op met onze verkoopafdeling via 0183 – 502 655.

Accessoires voor de heihamer

U kunt bij ons terecht voor de huur heimutsen voor Junttan hamers in diverse maten, en adapters voor extra geluiddemping. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven contact op met onze verkoopafdeling via 0183 – 502 655.

Powerpacks

U kunt bij ons terecht voor de huur van een Junttan 10CCU, 15BCU, 15CCU en 15XCU. Neem voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven contact op met onze verkoopafdeling via 0183 – 502 655.

Cases

Service & revisie

Onze serviceafdeling repareert, onderhoudt en reviseert heimachines. Al onze medewerkers zijn ervaren, goed opgeleid en hebben veel kennis in huis.

Welke machine of merk ook, wij zorgen ervoor dat u volledig op uw materieel kunt vertrouwen.

Van den Heuvel support

Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Onze servicedienst is ervaren, goed opgeleid, en operationeel binnen heel Europa om de storing aan uw  heimachine snel te verhelpen.

Om uw heimachine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te stellen, hebben wij speciaal voor hamercilinders een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders wisselen, waardoor uw heimachine weer snel aan het werk kan.

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad onderdelen. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het voor u bestellen en alsnog snel leveren.

Service op maat

Wij voeren complete revisies uit, waardoor uw heimachine weer zo goed als nieuw is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen. Denk hierbij aan aanpassingen aan cabines en onderwagens. Onze servicemonteurs kunnen u van dienst zijn bij ons in Werkendam of bij u op locatie.

Reparatie en storing

U moet ten alle tijden op uw heimachine kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze monteurs rekenen, in onze werkplaats of bij u op locatie. Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)183 – 50 26 55, ook buiten kantooruren.

Partners

Op zoek naar meer informatie? Neem contact op.

Of wij bellen u terug