zondag, november 18, 2018

Van den Heuvel verhuurt nieuwe Junttan PMx22 aan Gebr. van ’t Hek

Een zeer omvangrijk heiproject dat langere tijd gaat lopen heeft Gebr. van ’t Hek BV uit Zuidoostbeemster doen besluiten extra heimaterieel in te zetten. Het machinepark is daarom tijdelijk uitgebreid met een gloednieuwe Junttan PMx22 heimachine met Junttan HHK5/6A-1200 hamer, die via Van den Heuvel Handel & Techniek BV uit Werkendam wordt gehuurd.

20180116-Verhuur-Junttan-PMx22-aan-VantHek-websmall

Het heiproject betreft de bouw van een groot distributiecentrum op een terrein van ca. 35 ha groot. De enorme grootte van het project vereist een snelle en efficiënte heimachine. Een Junttan is dan een uitermate goede keuze. De Junttan PMx22 is een zeer efficiënte en robuuste machine met een bewezen hoge productiviteit en veel gebruikersgemak. Net als bij alle Junttan machines, heeft ook deze machine een 4 meter telescopisch uitschuifbare makelaar met hydraulische palendraaiers. Extra optie op deze PMx is een enkelzijdige side cathead met 1 schijf voor de hamer- en 2 schijven voor de paallier. De maximale paallengte is 22,5 meter. In de machine hangt een nieuwe geluidgedempte Junttan heihamer, type HHK5/6A-1200. De machine is verder uitgerust met een Tier 4 final/Stage IV motor, waarmee Gebr. Van ’t Hek ook voldoet aan strenge regels op het gebied van emissie en milieu.

Mede door het robuuste ontwerp en het lage zwaartepunt is de Junttan PMx22 uitzonderlijk stabiel en veilig onder alle werkomstandigheden. Door de zelfoprichtende makelaar is de machine op de bouwplaats snel operationeel en ook eenvoudig verplaatsbaar. Ook het vervoer van de machine is door het lage transportgewicht en doordat de makelaar niet geknikt hoeft te worden zeer praktisch. Speciaal aan deze machine is het op afstand uit te lezen Junttan energie meetsysteem met dieptemeting voor optimaal heiproces.

De Junttan PMx22 is in Nederland een veel gekozen machine. Ook voor Gebr. Van ’t Hek is dit model een uitstekende tijdelijke aanvulling op het machinepark. Junttan heimachines zijn zeer gebruiksvriendelijk, veilig en krachtig. Ze staan wereldwijd bekend om hun hoge productiviteit en lange levensduur. Daarbij is de Junttan service en technische ondersteuning altijd dichtbij, doordat deze door Van den Heuvel Handel & Techniek B.V. vanuit Werkendam wordt uitgevoerd.

Specificaties van deze machine:

Gemiddeld bedrijfsgewicht:

65.000 kg (met contragewicht en hamer)

Makelaar capaciteit:

16 000 kg (paal + heihamer)

Makelaar lengte:

23,4 meter, telescopische beweging 4 meter

Max paal lengte:

22,5 meter (met 6 tons valgewicht)

Hamer:

HHK5/6A-1200

Valgewicht:

5 ton, uit te breiden naar 6 ton

Motor:

Cummins QSB 6.7, Tier4 Final/Stage IV

Motorvermogen:

225 kW

Capaciteit hamerlier:

11.000 kg

Capaciteit paallier:

10.000 kg

Onderwagen lengte:

5.100 mm

Onderwagen breedte:

3.200 – 4.700 mm

Rupsplaten:

900 mm breed, 3-ribs

Transportafmetingen (lxbxh):

24.280 x 3.200 x 3.680 mm (met hamer)

 

Over Gebr. Van ‘t Hek
Gebr. van ’t Hek behoort tot de Van ’t Hek Groep en is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Gebr. Van ’t Hek onderscheidt zich al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren. Als het funderingswerk complexer wordt, door de toe te passen techniek of de lastige locatie, kan Gebr. Van ’t Hek zich onderscheiden en toegevoegde waarde realiseren. Door de brede kennis van de medewerkers en een complete materieelvloot is Van ’t Hek in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren. Dit maakt hen een sterke en betrouwbare partner die als onderaannemer het gehele traject van ontwerp tot uitvoering op zich kan nemen.
www.vanthek.nl       -       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Van den Heuvel
Van den Heuvel is importeur van Junttan heimaterieel voor de Benelux en dealer van Sennebogen Craneline producten in Nederland. Naast de levering van nieuwe machines en aanverwante producten kunt u bij Van den Heuvel ook terecht voor gebruikt materieel en verhuur van Junttan materieel.
Verder is Van den Heuvel gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van klantspecifieke aanpassingen aan onder meer funderings-, grondverzet-, overslag- en bouwmachines.
Van den Heuvel is een bedrijf dat innovatief inspeelt op veranderende marktomstandigheden en specifieke wensen van de klant. Van den Heuvel onderscheidt zich door haar veelzijdigheid en hoge kwaliteit van levering en diensten en werkt altijd oplossings- en klantgericht.
Voor elke machine, elk merk, van ontwerp tot eindproduct.
www.vdheuvelwerkendam.nl     -     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size