zondag, november 18, 2018

Machinemodificaties

Specifieke bedrijfssituaties vereisen specifieke aanpassingen
Van den Heuvel kan zich als geen ander inleven in gewone en ongewone situaties. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw probleemstelling vertalen naar de juiste systeemoplossing. Dat kunnen eenvoudige ingrepen zijn, maar Van den Heuvel gaat verder dat. Steeds vaker moet voor een bepaalde situatie een compleet nieuw onderdeel of een nieuwe installatie worden ontwikkeld.
Van den Heuvel is een gespecialiseerd constructie-en reparatie bedrijf met grote ervaring en kennis op het gebied van grondverzetmaterieel. Voor standaard toepassingen, maar juist ook voor alles dat niet standaard is. Wij zijn specialist op het gebied van specials. Van ontwerp tot eindproduct.

Machinemodificaties
U kunt bij ons terecht voor modificatie, reparatie of revisie van uw machines. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een complete verbouwing of nieuwbouw. Alle verbouwingen en nieuwbouw worden door ons verricht onder CE-voorwaarden en voldoen daarmee aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. In een constructie-dossier bewaren wij alle projectdetails, waardoor wij, indien nodig, snel en adequaat kunnen handelen.
Van den Heuvel voert complete revisies uit, waardoor uw machine weer zo goed als nieuw is, maar u kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijke aanpassingen te doen.  U kunt hierbij denken aan aanpassingen aan graafarmen, cabines en onderwagens.

Graafarmen:
• Verlenging (aanpassing of nieuwbouw)
• Modificatie (aanpassing of nieuwbouw)
• LRE-giek
• Slooparmen
• Sheetpiler (voor damwandmachine)
• Telescoop armen
• Verdichtingsarmen

Onderwagens: verbreden, versmallen, verhogen, voorzien van railonderstel

Aanbrengen van extra ballast of aanpassen van ballast.

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size