zondag, november 18, 2018

Hinderarm heien

Prefab heien is de beste manier van funderen. In de bouwbranche staan deze geprefabriceerde betonnen palen dan ook voor een gegarandeerd hoge kwaliteit. Om de overlast tijdens heiwerkzaamheden te beperken zijn er diverse maatregelen mogelijk tegen minimale meerkosten. Daartoe moet het geluids- en trillingsniveau omlaag.  Van den Heuvel en Junttan kunnen hier op verschillende manier aan bijdragen.

Junttan Shark-hamer
Junttan biedt met de "Shark"-hamer een oplossing voor hinderarm heien. Door speciale aanpassingen is het geluidsniveau van de Shark SHK serie ten opzicht van conventionele hamers tot 10 decibel lager. Het basisframe is aangepast en er is nog beter gekeken naar de trillingsoverdracht tussen de verschillende onderdelen. Onder de (geluidsarme) adapter is een afschermende heimuts aangebracht. Door bovendien de slag te optimaliseren, is de slagkracht en productiviteit 9 to 18 % hoger en kan het werk in kortere tijd gedaan worden. Junttan heeft een innovatieve reputatie als het gaat om vernieuwingen op heigebied. Van den Heuvel is Benelux-dealer van Junttan. Klik hier voor de specificaties van de Junttan Shark hamers.

Geluiddemping
Naast de oplossingen van Junttan kan Van den Heuvel ook maatwerk leveren en geluiddempende aanpassingen aan uw heimaterieel ontwerpen en aanbrengen. Zo hebben wij al eens een speciale heimutsadapter ontworpen, ontwikkeld en gebouwd voor een project waarbij het geluid voor de omgeving binnen een bepaalde decibelnorm moesten blijven.

Vele mogelijkheden
Er zijn veel mogelijkheden. Onze engineeringsafdeling ontwikkelt oplossingen die aan de hedendaagse eisen voldoen. Hoe de aanpassingen uiteindelijk worden hangt af van het materieel waarmee en de omstandigheden waarin gewerkt moet worden. Maar u kunt er op vertrouwen dat wij met u meedenken en altijd een oplossing op maat aanbieden.

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size