zondag, november 18, 2018
 • Aankondiging
  Aankondiging

  Junttan presenteert nieuwe PMx26! Lees meer>>>

 • Innovatief!
  Innovatief!

  Nieuw type sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Eenvoudig van buitenaf de buismaat aanpassen Lees meer>>>

 • Nieuws
  Nieuws

  4 nieuwe compacte heimachines voor het spoor gebouwd voor Polen. Lees meer>>>

 • Van den Heuvel
  Van den Heuvel

  Materieelspecialist voor elk funderings- of grondverzetbedrijf een oplossing op maat. Nieuw materieel, maar ook nieuwbouw, verbouw of reparatie van uw huidige machines en/of uitrusting. Van eenvoudig tot zeer complex. Specials zijn onze specialiteit.

 • Innovatief funderingsmaterieel
  Innovatief funderingsmaterieel

  Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de steeds strengere eisen van hedendaags heien. Junttan gaat met haar funderingsmaterieel conventionele oplossingen voorbij.

 • Junttan service
  Junttan service

  Junttan Service in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 • Klantspecifieke machines
  Klantspecifieke machines

  Speciale aanpassingen voor specifieke situaties. Wij bouwen machines die aan uw eisen voldoen of wij modificeren uw huidige machine naar uw wensen. Merkonafhankelijk, van ontwerp tot eindproduct.

 • Uitrustingstukken op maat
  Uitrustingstukken op maat

  Ontwerp en bouw van uitrustingstukken voor uw machines, volgens uw wensen en eisen. Niet alleen standaard, vooral ook voor speciale, klantspecifieke toepassingen.

 • Onderdelenverkoop
  Onderdelenverkoop

  Vele Junttan onderdelen uit voorraad leverbaar.

Funderingsmaterieel

Junttan
Van den Heuvel is Benelux-dealer van het Finse topmerk Junttan. Junttan is toonaangevend als producent van innovatief funderingsmaterieel. Junttan is altijd al een van de koplopers in hei-technologie geweest en is dat nog steeds. Junttan gaat verder het conventionele. Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de hedendaagse eisen op het gebied van heien. Van den Huevel is voor de Benelux importeur van Junttan materieel.

Maatwerk
Naast de verkoop van Junttan materieel kunnen wij ook zelf machines ontwerpen en bouwen. Of modificeren voor bijvoorbeeld speciale doeleinden.
Onze eigen ontwerp-, teken– en engineeringsafdeling zorgt ervoor dat we de best passende machine voor u kunnen ontwikkelen. Onze vakmensen in de metaal– en hydrauliekwerkplaatsen en spuiterij maken van het ontwerp een hoogwaardig eindproduct.

Service en onderhoud
Stilstand van uw materieel kost geld. U moet op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze service rekenen. In onze werkplaats of bij u op locatie. Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Ze zijn binnen Europa operationeel om de storing aan uw machine(s) goed te verhelpen. Onze servicedienst is ervaren en goed opgeleid en hebben veel kennis van Junttan producten.
Om uw machine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te krijgen heeft Van den Heuvel speciaal voor hamercilinders van Junttan een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders bij u wisselen, waardoor uw machine weer snel aan de gang kan.
Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via 0183-502655, ook buiten kantooruren.

Verhuur
Tijdelijk extra hei-materieel nodig? Voor een korte of voor een langere periode? Van den Heuvel terecht heeft divers materieel op het gebied van heien beschikbaar voor verhuur door heel Nederland.
Neem voor meer informatie over het materieel of voor een prijsopgave contact op met onze verkoopafdeling via 0183-502655 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Gebruikt
Van den Heuvel  heeft regelmatig gebruikt heimaterieel te koop. Wilt u meer informatie, een goed advies of een offerte op maat, neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0183-502655 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Van den Heuvel is geassocieerd lid van de NVAF: 20140201 lidmaatschap NVAF

 

FB-f-Logo blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size