zondag, december 09, 2018
 • Aankondiging
  Aankondiging

  Junttan presenteert nieuwe PMx26! Lees meer>>>

 • Innovatief!
  Innovatief!

  Nieuw type sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Eenvoudig van buitenaf de buismaat aanpassen Lees meer>>>

 • Nieuws
  Nieuws

  4 nieuwe compacte heimachines voor het spoor gebouwd voor Polen. Lees meer>>>

 • Van den Heuvel
  Van den Heuvel

  Materieelspecialist voor elk funderings- of grondverzetbedrijf een oplossing op maat. Nieuw materieel, maar ook nieuwbouw, verbouw of reparatie van uw huidige machines en/of uitrusting. Van eenvoudig tot zeer complex. Specials zijn onze specialiteit.

 • Innovatief funderingsmaterieel
  Innovatief funderingsmaterieel

  Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de steeds strengere eisen van hedendaags heien. Junttan gaat met haar funderingsmaterieel conventionele oplossingen voorbij.

 • Junttan service
  Junttan service

  Junttan Service in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 • Klantspecifieke machines
  Klantspecifieke machines

  Speciale aanpassingen voor specifieke situaties. Wij bouwen machines die aan uw eisen voldoen of wij modificeren uw huidige machine naar uw wensen. Merkonafhankelijk, van ontwerp tot eindproduct.

 • Uitrustingstukken op maat
  Uitrustingstukken op maat

  Ontwerp en bouw van uitrustingstukken voor uw machines, volgens uw wensen en eisen. Niet alleen standaard, vooral ook voor speciale, klantspecifieke toepassingen.

 • Onderdelenverkoop
  Onderdelenverkoop

  Vele Junttan onderdelen uit voorraad leverbaar.

Maatwerk

Nieuwbouw
Naast de verkoop van Junttan materieel kunnen wij ook zelf machines ontwerpen en bouwen. Wij beschikken over een eigen ontwerp-, teken– en engineeringsafdeling, die ervoor zorgt dat we de best passende machine voor u kunnen ontwikkelen. Onze vakmensen in onze werkplaatsen en spuiterij maken van het ontwerp een hoogwaardig eindproduct volgens uw specificaties.
  
Modificaties en reparaties
U kunt ook bij ons terecht voor reparaties aan uw heimaterieel. Of het nu kleine of complexe reparaties zijn. Dat kan bij ons in Werkendam, maar ook bij u op locatie. Onze engineers bedenken in samenspraak met u de beste oplossing en en onze monteurs zorgen voor een vakkundige uitvoering van de bedachte aanpassingen.
  
Revisie
Mocht u machine een opknapbeurt nodig hebben, wij kunnen uw machine en/of toebehoren gedeeltelijk of geheel overhalen. Indien gewenst kunnen wij tegelijkertijd ook gewenste of benodigde aanpassingen doorvoeren. Samen met u bedenken onze engineers oplossingen voor uw wensen.
Na een gehele revisie in onze werkplaats is uw materieel weer zo goed als nieuw.

 

 

Enkele voorbeelden van speciale projecten en/of innovaties:

 • Buislengte geen belemmering meer met Van den Heuvel boorklem
  Van den Heuvel heeft een nieuwe hydraulische boorbuisklem bedacht, waarbij de boorbuis door de boormotor heen loopt. Doordat de klemcilinders stil staan ten opzichte van de boorbuis, hoeven deze niet steeds “opnieuw” aangesloten te worden en kan de buis eenvoudig vanuit de cabine overgepakt en geklemd worden. Door deze aanpassing vormt buislengte geen belemmering meer en kan de machine dieper boren dan voorheen. De hydraulische boorbuisklem is ontworpen, vervaardigd en gemonteerd door Van den Heuvel en is geschikt voor buizen van Ø219, Ø273 en Ø324, berekend op een  maximaal boormoment van 15tm bij een pull up kracht van 25 ton. De boorklem kan voor diverse merken boorunits gemaakt worden.

 • Speciale damwandmachines
  Van den Heuvel heeft samen met een aantal leveranciers een nieuwe generatie damwandmachines ontwikkeld. Naar gelang uw wensen kunnen wij elke gewenste uitvoering voor u produceren.
  Uw machine kan door ons bijvoorbeeld voorzien worden van een telescopische mast, die het hanteren en besturen van damwandplanken erg vergemakkelijkt. Als de oliestroom van uw machine niet voldoende is om alle functies van de arm en het trilblok te bedienen, kunnen wij er ook een speciaal door ons ontworpen powerpack bij leveren. En andere manier is bijvoorbeeld een special ontworpen vierdelige mast.

 • Onwikkeling en productie verdichtingshamers
  Samen met verschillende eindgebruikers heeft Van den Heuvel op basis van de hamers van Junttan speciale verdichtinghamers ontworpen en gebouwd. In de fabriek van Junttan wordt het basisframe aangepast, speciale U-geleiders toegepast en de hamer versterkt.Ondertussen maakt onze engineeringsafdeling de ontwerpen en berekeningen voor de speciale slede, de speciale monoboom, de hefcilinders, de verdichtingsvoet, hydraulische en andere aanpassingen die aan de machine nodig zijn, bijvoorbeeld zwaarder contragewicht. Hierna wordt de hamer wordt gebouwd, de machine gemodificeerd en wordt alles in onze mechanische en hydraulische werkplaatsen samengesteld en in onze spuiterij geconserveerd.

 • Nieuwbouw hydraulische boormachines voor Atlas schroefpalen
  Een voorbeeld daarvan zijn onze hydraulische boormachines, speciaal gemaakt om ATLAS schroefpalen te verwerken. Het ontwerp en productie van de machines is samen met de leverancier in gang gezet en vervolgens door Van den Heuvel verder doorontwikkeld en geproduceerd.

 • Ontwikkeling multifunctionele heimachine voor werkzaamheden op en rond het spoor
  Ook maken wij machines geschikt voor speciale doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor werkzaamheden op en rond het spoor. Zo hebben wij onze PV15-RPR speciaal ontwikkeld om heiwerkzaamheden rond het spoor uit te voeren. Een compacte, multifunctionele heimachine die zowel op het spoor als er naast ingezet kan worden. De PV15-RPR bestaat uit een kaal basisframe dat helemaal nieuw is opgebouwd door Van den Heuvel. De gehele uitrusting is door ons speciaal ontworpen en gefabriceerd voor werk rondom het spoor.

 

 

 

FB-f-Logo blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size