zondag, november 18, 2018
 • Aankondiging
  Aankondiging

  Junttan presenteert nieuwe PMx26! Lees meer>>>

 • Innovatief!
  Innovatief!

  Nieuw type sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Eenvoudig van buitenaf de buismaat aanpassen Lees meer>>>

 • Nieuws
  Nieuws

  4 nieuwe compacte heimachines voor het spoor gebouwd voor Polen. Lees meer>>>

 • Van den Heuvel
  Van den Heuvel

  Materieelspecialist voor elk funderings- of grondverzetbedrijf een oplossing op maat. Nieuw materieel, maar ook nieuwbouw, verbouw of reparatie van uw huidige machines en/of uitrusting. Van eenvoudig tot zeer complex. Specials zijn onze specialiteit.

 • Innovatief funderingsmaterieel
  Innovatief funderingsmaterieel

  Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de steeds strengere eisen van hedendaags heien. Junttan gaat met haar funderingsmaterieel conventionele oplossingen voorbij.

 • Junttan service
  Junttan service

  Junttan Service in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 • Klantspecifieke machines
  Klantspecifieke machines

  Speciale aanpassingen voor specifieke situaties. Wij bouwen machines die aan uw eisen voldoen of wij modificeren uw huidige machine naar uw wensen. Merkonafhankelijk, van ontwerp tot eindproduct.

 • Uitrustingstukken op maat
  Uitrustingstukken op maat

  Ontwerp en bouw van uitrustingstukken voor uw machines, volgens uw wensen en eisen. Niet alleen standaard, vooral ook voor speciale, klantspecifieke toepassingen.

 • Onderdelenverkoop
  Onderdelenverkoop

  Vele Junttan onderdelen uit voorraad leverbaar.

Hinderarm heien

Prefab heien is de beste manier van funderen. In de bouwbranche staan deze geprefabriceerde betonnen palen dan ook voor een gegarandeerd hoge kwaliteit. Om de overlast tijdens heiwerkzaamheden te beperken zijn er diverse maatregelen mogelijk tegen minimale meerkosten. Daartoe moet het geluids- en trillingsniveau omlaag.  Van den Heuvel en Junttan kunnen hier op verschillende manier aan bijdragen.

Junttan Shark-hamer
Junttan biedt met de "Shark"-hamer een oplossing voor hinderarm heien. Door speciale aanpassingen is het geluidsniveau van de Shark SHK serie ten opzicht van conventionele hamers tot 10 decibel lager. Het basisframe is aangepast en er is nog beter gekeken naar de trillingsoverdracht tussen de verschillende onderdelen. Onder de (geluidsarme) adapter is een afschermende heimuts aangebracht. Door bovendien de slag te optimaliseren, is de slagkracht en productiviteit 9 to 18 % hoger en kan het werk in kortere tijd gedaan worden. Junttan heeft een innovatieve reputatie als het gaat om vernieuwingen op heigebied. Van den Heuvel is Benelux-dealer van Junttan. Klik hier voor de specificaties van de Junttan Shark hamers.

Geluiddemping
Naast de oplossingen van Junttan kan Van den Heuvel ook maatwerk leveren en geluiddempende aanpassingen aan uw heimaterieel ontwerpen en aanbrengen. Zo hebben wij al eens een speciale heimutsadapter ontworpen, ontwikkeld en gebouwd voor een project waarbij het geluid voor de omgeving binnen een bepaalde decibelnorm moesten blijven.

Vele mogelijkheden
Er zijn veel mogelijkheden. Onze engineeringsafdeling ontwikkelt oplossingen die aan de hedendaagse eisen voldoen. Hoe de aanpassingen uiteindelijk worden hangt af van het materieel waarmee en de omstandigheden waarin gewerkt moet worden. Maar u kunt er op vertrouwen dat wij met u meedenken en altijd een oplossing op maat aanbieden.

 

 

FB-f-Logo blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size