zondag, november 18, 2018
 • Aankondiging
  Aankondiging

  Junttan presenteert nieuwe PMx26! Lees meer>>>

 • Innovatief!
  Innovatief!

  Nieuw type sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Eenvoudig van buitenaf de buismaat aanpassen Lees meer>>>

 • Nieuws
  Nieuws

  4 nieuwe compacte heimachines voor het spoor gebouwd voor Polen. Lees meer>>>

 • Van den Heuvel
  Van den Heuvel

  Materieelspecialist voor elk funderings- of grondverzetbedrijf een oplossing op maat. Nieuw materieel, maar ook nieuwbouw, verbouw of reparatie van uw huidige machines en/of uitrusting. Van eenvoudig tot zeer complex. Specials zijn onze specialiteit.

 • Innovatief funderingsmaterieel
  Innovatief funderingsmaterieel

  Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de steeds strengere eisen van hedendaags heien. Junttan gaat met haar funderingsmaterieel conventionele oplossingen voorbij.

 • Junttan service
  Junttan service

  Junttan Service in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 • Klantspecifieke machines
  Klantspecifieke machines

  Speciale aanpassingen voor specifieke situaties. Wij bouwen machines die aan uw eisen voldoen of wij modificeren uw huidige machine naar uw wensen. Merkonafhankelijk, van ontwerp tot eindproduct.

 • Uitrustingstukken op maat
  Uitrustingstukken op maat

  Ontwerp en bouw van uitrustingstukken voor uw machines, volgens uw wensen en eisen. Niet alleen standaard, vooral ook voor speciale, klantspecifieke toepassingen.

 • Onderdelenverkoop
  Onderdelenverkoop

  Vele Junttan onderdelen uit voorraad leverbaar.

Onze werkwijze

Totaalpakket
Van den Heuvel is een veelzijdig bedrijf. Wij repareren uw materieel, maar wij zijn vooral ook sterk in het bouwen of verbouwen van (speciale) machines of uitrusting, van begin tot het eind.
Wij maken van uw idee of wens een eindproduct. Of het nu gaat om machines of uitrustingsstukken, om elektrische, mechanische of hydraulische systemen, wij zijn allround. Wat u bedenkt, kunnen wij maken. En om te zorgen dat uw materieel in bedrijf blijft, kunt u altijd een beroep doen op onze servicedienst.
Kortom, Van den Heuvel levert een totaalpakket, van engineering tot support op uw eindproduct.

Engineering
Onze engineers zetten het idee, uw wens of behoefte, om naar een ontwerp. Zij maken de benodigde 3D-tekeningen, capaciteitsbepalingen en sterkteberekeningen. Onze engineers werken met moderne CAD-programma’s en voor de sterkteberekeningen maken zij gebruik van de Eindige Elementen Methode. Met de eindige-elementenmethode kan complex structuurgedrag gesimuleerd worden. Dit heeft als voordeel dat er in de ontwerpfase een veel betere inschatting van de eindsituatie gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere ontwerpvarianten in kortere tijd te analyseren en de beste optie te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het gewicht van een constructie te optimaliseren, wat een groot effect kan hebben op de omvang van de constructie.

Productie
Wij beschikken over een metaalwerkplaats en een hydraulische werkplaats, beiden volledig uitgerust en goed geoutilleerd, waar de machines en uitrustingen volgens tekening worden afgelast, hydraulisch bewerkt en samengesteld. Vervolgens worden de machines en/of uitrustingen in onze eigen spuiterij geconserveerd. Wij beschikken over een goed geoutilleerde spuitloods van 10x20x5 meter.

Reparatie & storing
Stilstand van uw materieel kost geld. U moet op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze service rekenen. In onze werkplaats of bij u op locatie. Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Ze zijn binnen Europa operationeel om de storing aan uw machine(s) goed te verhelpen. Onze servicedienst is ervaren en goed opgeleid.
Door ons Junttan importeurschap verrichten wij veel service-activiteiten aan Junttan materieel, maar u kunt voor alle merken en alle soorten funderingsmachines, -hijskranen en -toebehoren bij ons terecht. Onze afdeling reparatie & revisie is deskundig en veelzijdig. Welke machine of merk u ook heeft, wij zorgen er voor dat u op uw materieel kunt vertrouwen.

Speciaal voor hamercilinders van Junttan heeft Van den Heuvel een tijdbesparend inruilsysteem opgezet. In geval van storing komen wij de cilinders bij u wisselen, waardoor uw machine weer snel aan de gang kan.

Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via 0183-502655, ook buiten kantooruren.

Onderdelen
Ons magazijn is bevoorraad met diverse onderdelen en materialen voor de branches waarin wij actief zijn. Voor de funderingsbranche beschikken wij over vele Junttan-onderdelen. Verder hebben wij diverse onderdelen voor snelwisselsystemen op voorraad, zowel eigen producten als van andere fabrikanten.
Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan beschikt ons magazijn over de mogelijkheid het onderdeel te bestellen en snel te leveren.
Wilt u meer informatie of bestelling plaatsen, neem dan contact op met een van onze magazijnmedewerkers via 0183-502655.

 

 

FB-f-Logo blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size