zondag, november 18, 2018

Junttan

Van den Heuvel is importeur van het Finse topmerk Junttan voor de Benelux. Junttan beschikt over een uitgebreide range aan materieel, apparatuur en toebehoren. Innovatieve technieken voor specifieke omstandigheden. Junttan gaat verder dan het conventionele. Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de hedendaagse eisen voor heien.

Heimachines

U kent als geen ander de specifieke werkomstandigheden uit de dagelijkse praktijk. Als machinebouwers zijn 'Junttan' en 'Van den Heuvel' hierop gefocust. Vandaar bijvoorbeeld de ontwikkeling van allerlei compacte heimachines. Zowel voor de kleinere projecten met beperkte bewegingsvrijheid tot het grotere werk. Junttan mobiele heicombinaties zijn zelfoprichtend en zeer snel arbeidsgereed.
Naast compacte machines maakt Junttan ook machines voor zwaar gebruik en alles daar tussenin. De middelzware en zware heimachines hebben dezelfde bewezen kenmerken als de kleinere Junttan machines. Het robuuste ontwerp van deze middelzware en zware machines maakt ze veilig en betrouwbaar, zelfs in de meest veeleisende arbeidsomstandigheden.

Hydraulische hamers

De hydraulische hamers van Junttan zijn bekend om hun uitstekende energie-overbrenging en werken milieuvriendelijk.
Een innovatieve ontwikkeling is de Shark-hamer (SKH-serie). Een nieuw type heihamer die minder trillingen en tot 10 dB minder geluid produceert dan een traditionele heihamer. Het basisframe is aangepast en er is nog beter gekeken naar de trillingsoverdracht tussen de verschillende onderdelen. Onder de geluidsarme heimutsadapter is een afschermende flens aangebracht voor extra geluiddemping. Door bovendien de slag te optimaliseren, is de slagkracht en productiviteit 9 to 18 % hoger en kan het werk in kortere tijd uitgevoerd worden.

Powerpacks en boormotoren

Powerpacks van Junttan zijn alleskunners, duurzaam en uitermate betrouwbaar. Ze zijn ontworpen om gebruikt te worden met hamers, boormotoren en trilblokken. Door de compacte structuur, het lage geluidsniveau en de eenvoudige bediening zijn de powerpacks zeer gebruiksvriendelijk. Met een Junttan powerpack haalt u het maximale uit uw hamer, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. De geavanceerde Junttan boormotoren zorgen voor een betrouwbare en efficiënte werking voor diverse boor-technologieën. De onderdelen zijn van topkwaliteit, het hydraulische systeem is geavanceerd en de prestaties zijn uitstekend, ongeacht de plaats, omstandigheden of de aard van het project.

 

 

 

Reparatie en revisie

 

Van den Heuvel weet als geen ander dat stilstand van uw materieel geld kost. Wij hebben een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Zij zijn binnen Europa operationeel om de storing aan uw machine(s) te verhelpen. De servicedienst is goed opgeleid en beschikt over uitgebreide kennis van Junttan producten.
Speciaal voor hamercilinders van Junttan heeft Van den Heuvel een tijdbesparend inruilsysteem opgezet. In geval van storing komen wij de cilinders bij u wisselen, waardoor uw machine weer snel aan de gang kan.Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via 0183-502655, ook buiten kantooruren.

Onderdelen

 

In ons magazijn hebben wij vele Junttan-onderdelen op voorraad. Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan beschikt ons magazijn over de mogelijkheid het onderdeel te bestellen en snel te leveren.
Wilt u meer informatie of bestelling plaatsen, neem dan contact op met een van onze magazijnmedewerkers via 0183-502655 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Scandinavische betrouwbaarheid

 

Door het onbetwiste gemak van vervoer, de uitstekende stabiliteit, het snel en veilig verwerken van heipalen, de precieze schoorstanden en de buitengewone werking zijn Junttan machines gerespecteerd over de hele wereld om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

 

Introducties

Op Bauma 2016 heeft Junttan een nieuwe serie multifunctionele boormachines gelanceerd, de MPx-serie. Op Bauma werd het introductiemodel MPx90 gepresenteerd. De MPx-serie is ontworpen voor diverse werkmethoden, zoals CFA, grondverdringend boren, Kelly boren, cast-in-situ en traditioneel heien met een hydraulische hamer van Junttan.

Verder is er een nieuwe generatie hydraulische offshore hamers geïntroduceerd: HHX-serie. Junttan HHX-hamers zijn hamers voor zware omstandigheden, speciaal ontworpen voor het heien van stalen buispalen, maar zijn ook uitermate geschikt voor het heien van betonnen palen.

  • Klik hier voor meer informatie over de twee nieuwe series in het leveringsprogramma van Junttan.
  • Klik hier voor het volledige productoverzicht van Junttan.
  • Klik hier om de nieuwste productvideo van Junttan te bekijken.
  • Klik hier om Junttan op social media te volgen.

 

Junttan Operators Club

Het platform voor machinisten om kennis en ervaringen met elkaar en met Junttan te delen. Klik op het logo om lid te worden (geen kosten aan verbonden).

Junttan Operators Club logo-transparant

 

 Brochures

 

Junttan-brochure-English-2016-web

Bedrijfsbrochure en productoverzicht (ENG)

 

 

Junttan Life Audit datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life - Audit (ENG)

Junttan Life Digital Services datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life - Digital services (ENG)

Junttan Life Modernisations datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life - Modernisations (ENG)

Junttan Life Preventive Maintenance datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life -
Preventive maintenance solutions (ENG)

Klik hier voor datasheets van de Junttan producten.

Junttan Life Spare Parts datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life - Spare part and workshop containers (ENG)

Junttan Life Technical Support datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life - Technical support (ENG)

Junttan Life Training Services datasheet-2016-web

Datasheet Junttan Life Training services (ENG)

 

 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size